Martijn Kardol

Welkom

cabaret
Na het winnen - als eerste cabaretier ooit in één seizoen - van zowel het Leids als het Groninger Studenten Cabaret Festival, een nominatie voor de Neerlands Hoop en een bejubeld debuutprogramma werd Martijns tweede programma wederom bekroond met drie- en viersterren recensies. Een voorstelling die actueler is dan ooit! Over social distancing, online leven en individualisme voordat dat mainstream werd.

In Welkom maakt Martijn Kardol contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of daar doet hij in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier….

"Eenzaamheid en doorgeschoten individualisme; het zijn betekenisvolle thema's die Kardol hier inblikt in luchtige grappen en soepel vertelde verhalen," Telegraaf. Martijn Kardol is een “innemende verteller” (Theaterkrant) met een geheel eigen stijl: "Hij neemt je mee in zijn gedachtewereld en schetst op hilarisch herkenbare wijze de ene na de andere alledaagse situatie," Theaterparadijs.
Kaarten
  • Martijn Kardol

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 17,00 Excl.drankje

    Martijn Kardol Kleine Zaal 17.00