Man man man, de podcast

In het theater

theater
Man man man, de podcast gaat het theater in! Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren vervolgen hun eindeloze zoektocht naar mannelijkheid door te doen waar ze goed in zijn: een podcast maken. Maar dan met jou en de rest van de zaal! Niets staat vast en geen avond is hetzelfde. Wat er in het theater wordt verteld, moet daar ook blijven... Een interactieve voorstelling, vol bijzondere momenten en intieme verhalen!
 
In hun podcast gaan Bas, Chris en Domien op zoek naar hun mannelijkheid. Aan de hand van goudeerlijke, maar herkenbare verhalen stellen ze zichzelf altijd de vraag: “Hoe mannelijk zijn we?”. In korte tijd is het trio door Nederland in het hart gesloten en won het een BNR Dutch Podcast Award, twee Online Radio Awards en een Marconi Online Award.

Deze voorstelling is verplaatst van 12 juni 2021 naar 9 november 2021 (eerder geplande datum 19 november 2020). Oude kaarthouders ontvangen nieuwe tickets.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.
 
Kaarten
  • Man man man, de podcast

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 24,50 Incl. drankje en garderobe

    Man man man, de podcast Grote Zaal 24.50