Magne van den Berg & René van ‘t Hof | Rudolphi Producties

Desiree

toneel Te gast

Een voorstelling over twee broers en een vrouw.

Dit najaar brengt Rudolphi Producties Desiree naar de theaters. Een nieuwe tekst van Taalunie Toneelschijfprijswinnaar (2016) Magne van den Berg, speciaal voor en op de huid geschreven van acteur René van ’t Hof.  

Een man (Van 't Hof) woont alleen in het huis van zijn overleden moeder, tussen al haar oude spullen. Hij is in de rouw en heeft besloten niet langer deel te nemen aan de maatschappij. Zijn geslaagde jongere broer zoekt hem met vervelende regelmaat op. Ondanks de afstand tussen de twee proberen de mannen nader tot elkaar te komen. Ze praten wel, maar zeggen weinig. Op een dag staat de geslaagde jongste broer met zijn nieuwe vrouw in de deuropening. Haar naam is Desiree. De vurig gewenste.
 
Van ’t Hof werd genomineerd voor een Louis ‘d Or voor Met mijn vader in bed (wegens omstandigheden). Ook dit stuk was geschreven door Magne van den Berg. Voor Desiree werken de twee opnieuw samen met regisseur Paul Knieriem. De rollen van de twee tegenspelers zijn weggelegd voor de sterke acteurs Bram Coopmans (Het Nationale Theater) en Nimuë Walraven (o.a. Artemis). 
Kaarten
  • Magne van den Berg & René van ‘t Hof | Rudolphi Producties

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 20,00 Excl.drankje

    Magne van den Berg & René van ‘t Hof | Rudolphi Producties Kleine Zaal Te gast 20.00