Ligconcert*

i.s.m. The International Holland Music Sessions

concert Bestel kaarten
 • zo 10 jan
  15:30 - 17:00
  Grote Zaal
  Uitverkocht
 • zo 10 jan
  13:00 - 14:30
  Grote Zaal
Dit ligconcert is verplaatst van 25 oktober naar 10 januari 2021 wegens de coronabeperkingen. Kaarthouders ontvangen bericht.

Sta jij open voor een bijzondere concertervaring? Kom naar de ligconcerten in TAQA Theater De Vest en de Grote Kerk Alkmaar! Vlei neer op een matje of leun lekker achterover in een strandstoel. Sluit je ogen en droom weg op wonderschone klanken, live gespeeld door de beste musici. Stap uit je dag, onthaast en geniet in een bijzondere setting met volle aandacht en zonder afleiding van de mooiste klassieke muziek.

Programma
Tijdens dit Ligconcert treedt Tobias Borsboom, talent van The International Holland Music Sessions, voor je op. De jonge Nederlandse pianist, in 2015 nog winnaar van de prestigieuze Dutch Classical Talent Award, brengt een uniek concert in TAQA Theater De Vest. Liggend op een matje of in een strandstoel krijg je alle gelegenheid om weg te dromen op de meditatieve klanken van onder anderen Glass, Vasks, Satie, Adams, Ter Veldhuis en Franssens. Een bijzondere concertervaring.

Hoe werkt het?
Per concert is er een vast aantal ligplaatsen, met een tapijt als ondergrond. Wie iets comfortabeler wil liggen, raden wij aan een eigen matje, slaapzak/dekentje en kussen mee te nemen. Daarnaast zijn er tegen een kleine meerprijs ook strandstoelen te huren. Ook hierbij is het aan te raden een eigen dekentje en kussen mee te nemen. Alle concerten zijn zonder pauze, zodat je je ongestoord kunt onderdompelen in de muziek, de ruimte en de prachtige lichteffecten.

Lekker Liggen Luisteren korting
Bestel je tickets voor 3 ligconcerten, dan krijg je op al je tickets € 2,50 korting. De korting wordt automatisch verrekend als je de drie ligconcerten in je winkelmandje hebt. Bekijk hier de concerten.

Kaarten
 • Ligconcert*

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 19,50 Excl.drankje

  Ligconcert* Grote Zaal Uitverkocht 19.50
 • Ligconcert*

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 19,50 Excl.drankje

  Ligconcert* Grote Zaal 19.50