Koffieconcert viool & piano

Chisa Kitagawa & Natsumi Ohno - Nieuwe ster, gewaagde muziekkeuzes

klassiek
De Japanse violiste Chisa Kitagawa onderscheidt zich met zelden in zijn geheel in de concertzaal te horen werken van Grieg en Bartók. Gewaagde muziekkeuzes waarmee ze laat horen dat het niveau elke generatie wéér hoger ligt.

Afgaande op de muziekcompetities die ze op haar naam schreef, behoort de Japanse violiste Chisa Kitagawa tot de absolute top van de jongste generatie. Kitagawa beschikt over een groot lyrisch vermogen en betoverde al jury’s van onder andere de Beethoven International Violin Competition en de Solo Violin Competition in Cremona. Begeleid door haar landgenote Natsumi Ohno brengt Kitagawa de Sonate van Grieg g, een zelden in zijn geheel in de concertzaal te horen juweel. Ze voegt daar de even zelden te horen Eerste sonate van Bartók aan toe. Een nieuwe ster met gewaagde muziekkeuzes die laat horen dat het niveau elke generatie weer hoger ligt.


Programma
Chisa Kitagawa, viool (Japan)
Natsumi Ohno, piano (Japan)
 
Edvard Grieg (1843-1907)    
Sonate voor viool en piano nr.3 in c kl. t.,  opus 45
- Allegro molto ed appassianato
- Allegretto espressivo alla Romanza
- Allegro animato - prestissimo
 
Béla Bartók (1881-1945)
Sonate voor viool en piano nr. 1, opus 21 Sz. 75

6 concerten voor € 80
Boek alle 6 lunchconcerten voor seizoen 2020-2021 en ontvang de 6e gratis. U betaalt € 80 in plaats van € 96. Als u alle tickets in uw winkelmandje heeft, wordt de korting automatisch verrekend.

Lunch in Grand Café Klunder en bezoek Stedelijk Museum
Maak van uw zondag een heerlijke dag. Geniet na het koffieconcert van een heerlijke lunch in Grand Café Klunder. De lunch bestaat uit een kopje soep, twee luxe belegde minibroodjes, een bolletje huzarensalade en een kroket. Meld u met uw lunchticket bij Grand Café Klunder na afloop van het concert. Boek hier.
Op vertoon van uw koffieconcertticket kunt u met korting het Stedelijk Museum Alkmaar (ook gevestigd aan het Canadaplein) bezoeken op de dag van het koffieconcert tegen het kortingstarief van het museum. U betaalt slechts € 8 entree.
Kaarten
  • Koffieconcert viool & piano

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 16,00 incl. drankje en garderobe

    Koffieconcert viool & piano Kleine Zaal 16.00