Koffieconcert alt & piano

Ingeborg Bröcheler (alt) en Mirsa Adami (piano)

klassiek Uitverkocht

De vele facetten van de liefde in een lied

Ingeborg Bröcheler bezingt de hoop en wanhoop die bij de liefde hoort en kruipt in de huid van aanbiddende en vertwijfelde mannen.
 
Aanbidding, vertwijfeling, verraad, verdriet. Het zijn allemaal facetten van de liefde die de Nederlandse alt Ingeborg Bröcheler begeleid door Mirsa Adami in vele toonaarden bezingt. De vaderliefde, of het gebrek daaraan in de aria’s van Farnace uit Mozarts Mitridate, de diepe liefde en vervolgens de twijfel van Tancredi uit Rossini’s gelijknamige opera, de overspelige liefde van Wagner, de verloren liefde van de goedgelovige jeugd en de zwoele zomermiddagliefde, het is er allemaal. Ingeborg Bröcheler bewijst dat ze niet alleen een liedzanger om van te houden is, maar ook een veelgevraagd operasoliste door feilloos in de huid van deze diversiteit aan door liefde bevangen mannen te kruipen. Een recital om het warm van te krijgen.

Programma
Gabriël Fauré (1845-1924)
Chanson d’Amour

Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791)
uit: Mitridate ‘Venga pur’ en ‘Son reo’

Giacomo Rossini (1792-1868)
uit Tancredi    ‘Oh patria’ en ‘Dove son io’

Richard Wagner         
(1813-1883)                   
Wesendonck Lieder - Der Engel
Stehe Still
Im Treibhaus
Schmerzen
Träume

Edward Grieg (1843-1907)
Salon, opus 65 nr. 4 voor piano solo
 
Benjamin Britten (1913-1976)
The Salley Gardens

Ralph Vaughan-Williams (1872 - 1958)      
Linden Lea
Silent Noon

Lunch in Grand Café Klunder en bezoek Stedelijk Museum
Maak van uw zondag een heerlijke dag. Geniet na het koffieconcert van een heerlijke lunch in Grand Café Klunder. De lunch bestaat uit een kopje soep, twee luxe belegde minibroodjes, een bolletje huzarensalade en een kroket. Meld u met uw lunchticket bij Grand Café Klunder na afloop van het concert. Boek hier.
Op vertoon van uw koffieconcertticket kunt u met korting het Stedelijk Museum Alkmaar (ook gevestigd aan het Canadaplein) bezoeken op de dag van het koffieconcert tegen het kortingstarief van het museum. U betaalt slechts € 8 entree.
Kaarten
  • Koffieconcert alt & piano

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 13,50 Excl.drankje

    Koffieconcert alt & piano Kleine Zaal Uitverkocht 13.50