Koffieconcert Maat Saxophone Quartet

Een droomconcert langs internationale steden en plaatsen

klassiek

Een virtuele klankreis van het Maat Saxophone Quartet, een van de meest enerverende kwartetten van de jongste generatie.

Ga met het Maat Saxophone Quartet mee op reis langs indringende impressies van internationale plaatsen en steden en beleef een droomconcert voor reizigers en mijmeraars. Het geheel uit Portugese musici bestaande, maar in Nederland residerende saxofoonkwartet is in ons land geen onbekende. Met het winnen van onder andere Storioni International Competition en een finaleplaats tijdens de GrachtenFestival Competition heeft het ensemble zich gemeld als een van de meest enerverende kwartetten van de jongste generatie. In Portugal won het kwartet vorig jaar nog de Prémio Jovens Músicos. Maat is definitief een naam om in de gaten te houden.

Programma
Maat Saxophone Quartet (Portugal)
 
Claude Debussy (1862-1918)     
Rêverie

Anton Webern (1883-1945)
Langsamer Satz

Ramin Amin Tafreshi (1992)
Negarehaye Rangin

Béla Bartók (1881-1945)  
Strijkkwartet nr. 1, Sz. 40 opus 7
II: Allegretto
III: Introduzione (Allegro) - Allegro Vivace

6 concerten voor € 80
Boek alle 6 lunchconcerten voor seizoen 2020-2021 en ontvang de 6e gratis. U betaalt € 80 in plaats van € 96. Als u alle tickets in uw winkelmandje heeft, wordt de korting automatisch verrekend.

Lunch in Grand Café Klunder en bezoek Stedelijk Museum
Maak van uw zondag een heerlijke dag. Geniet na het koffieconcert van een heerlijke lunch in Grand Café Klunder. De lunch bestaat uit een kopje soep, twee luxe belegde minibroodjes, een bolletje huzarensalade en een kroket. Meld u met uw lunchticket bij Grand Café Klunder na afloop van het concert. Boek hier.
Op vertoon van uw koffieconcertticket kunt u met korting het Stedelijk Museum Alkmaar (ook gevestigd aan het Canadaplein) bezoeken op de dag van het koffieconcert tegen het kortingstarief van het museum. U betaalt slechts € 8 entree.

Kaarten
  • Koffieconcert Maat Saxophone Quartet

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 16,00 incl. drankje en garderobe

    Koffieconcert Maat Saxophone Quartet Kleine Zaal 16.00