Koffieconcert cello & piano

Tim Posner & Mana Oguchi: Meesterwerken van Beethoven en Schumann

klassiek
Met een programma vol meesterwerken van Beethoven en Schumann bewijst cellist Tim Posner dat hij zich durft te meten met de groten der aarde. Een cellist om te onthouden.

De Engelse cellist Tim Posner heeft zich al doen gelden als begenadigde solist en de nieuwe virtuoos van de nabije toekomst. Posner studeerde aan de Royal Academy of Music en aan de Hoschschüle für Musik in Hannover. In 2018 was hij de eerste Engelse musicus ooit die de International Karl Davidov Competitie in Letland won. Dat hij zich met de groten der aarde durft te meten en dat hij een originele repertoirekeuze voorstaat bewijst hij, begeleid door de vaste International Holland Music Sessionskracht Mana Oguchi, met een mooi programma bestaande uit Schumanns wonderschone Fantasiestücke, Fauré’s Sonate op. 117 en Beethovens Cellosonate op. 69. Tim Posner, een naam om te onthouden.


Programma:
Tim Posner, cello (Verenigd Koninklijk)
Mana Oguchi, piano (Japan)

Robert Schumann (1810-1856)
Fantasiestücke, opus 73
- Zart und mit Ausdruck
- Lebhaft, Leicht
- Rasch und mit Feuer
 
Ludwig van Beethoven (1770-1827)
Sonate voor cello en piano in A gr. t., opus 69
- Allegro ma non tanto
- Scherzo – Allegro molto
- Adagio cantabile – Allegro vivace

Lunch in Grand Café Klunder en bezoek Stedelijk Museum
Maak van uw zondag een heerlijke dag. Geniet na het koffieconcert van een heerlijke lunch in Grand Café Klunder. De lunch bestaat uit een kopje soep, twee luxe belegde minibroodjes, een bolletje huzarensalade en een kroket. Meld u met uw lunchticket bij Grand Café Klunder na afloop van het concert. Boek hier.
Op vertoon van uw koffieconcertticket kunt u met korting het Stedelijk Museum Alkmaar (ook gevestigd aan het Canadaplein) bezoeken op de dag van het koffieconcert tegen het kortingstarief van het museum. U betaalt slechts € 8 entree.
Kaarten
  • Koffieconcert cello & piano

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 16,00 incl. drankje en garderobe

    Koffieconcert cello & piano Kleine Zaal 16.00