Jakop Ahlbom Company

Vielfalt

theater Afgelast

“Pure magie.” (de Volkskrant)

Jakop Ahlbom Company brengt de internationale succesvoorstelling Vielfalt na meer dan tien jaar terug in Nederlandse theaters. Als in een surrealistische film wordt het publiek meegevoerd in dansante duetten, magische trucs en pure slapstick. Vielfalt tart de grenzen van onze verbeelding en verrijkt de fantasie.

Een verdwijntruc als start van een surrealistische zoektocht
Een goochelaar laat een vrouw verdwijnen. Zij keert niet terug. Haar man doet alles om zijn geliefde terug te vinden en stapt de magische wereld van de goochelaar binnen. Hij komt terecht in een surreëel doolhof waarin illusie en werkelijkheid door elkaar lopen. Elke keer als hij haar lijkt te vinden, ontglipt ze hem. De man verdwaalt dieper en dieper in de geest van de goochelaar.

Internationaal succes
Vielfalt werd in 2007 geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival en betekende Ahlboms doorbraak bij het grote publiek. Na internationaal succes is de voorstelling na meer dan tien jaar terug op de Nederlandse podia.

Deze voorstelling is verplaatst van 10 december 2020 naar 30 januari 2021. Oude tickets voor 19:00 uur blijven geldig. Tickethouders voor aanvang 21:00 uur krijgen nieuwe tickets toegestuurd voor 19:00 uur.
Kaarten
  • Jakop Ahlbom Company

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 22,50 Excl.drankje

    Jakop Ahlbom Company Grote Zaal Afgelast 22.50