ITS Festival & Rudolphi Producties presenteren

ITS 2020 ON TOUR

theater

Maak kennis met het theatertalent van de toekomst

Ieder jaar presenteert Rudolphi Producties aan het begin van het nieuwe theaterseizoen veelbelovend, pas afgestudeerd theatertalent in Het Debuut. Een drietal veelbelovende theatermakers gaat in Het Debuut op tournee door het land om zo het publiek kennis te laten maken met hun werk. De talenten voor deze tournee worden geselecteerd tijdens het ITS Festival. Dit jaar kon het ITS Festival vanwege de coronamaatregelen helaas geen doorgang vinden, en daarmee konden wij geen talent selecteren voor ons Debuut. Toch hebben we een mooi alternatief gevonden voor de reeds geplande tournee, die nu zonder invulling bleek: een ITS Festival op tournee!
 
Het ITS Festival is de bruisende ontmoetingsplek voor afstuderende theaterstudenten, professionals én theaterpubliek. Dit jaar gieten we de 30e editie van het ITS Festival eenmalig in een nieuwe vorm. In samenwerking met Rudolphi Producties gaan de afstudeervoorstellingen van de nieuwste generatie theatermakers on tour! Ieder theater biedt een of meer studenten een podium om hun werk te tonen. Maak in vijf weken en twaalf steden kennis met de nieuwe lichting makers, acteurs en performers. Ontdek de afstudeervoorstellingen van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, de Toneelacademie Maastricht en ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten Arnhem.

Vanavond treden op: Harun Balci met 'From Turkey with love' en Jasper van der Pijl / Bram Walter met 'Ecce Homo'. 

Lees hier een interessant artikel in de Theaterkrant

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur!
Kies uit 8 bijzondere producties je eigen serie van 3 voorstellingen en betaal slechts € 30 (dus € 10 per voorstelling). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.

Kaarten
  • ITS Festival & Rudolphi Producties presenteren

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 15,00 Excl.drankje

    ITS Festival & Rudolphi Producties presenteren Kleine Zaal 15.00