Huub Stapel

Het Huwelijk (reprise)

toneel

Huub over trouwen, getrouwd zijn en trouw zijn.

Deze voorstelling is verplaatst van 21 oktober naar 25 maart 2021.

Huub Stapel speelde eerder onder meer de zeer succesvolle solo ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’, een theaterhit waarvoor de kaartjes nauwelijks aan te slepen waren. Met zijn nieuwe onemanshow zorgt hij opnieuw voor een heerlijk avondje theater.

Als ervaringsdeskundige filosofeert, dicht en speelt Huub in ‘Het Huwelijk’ rond dit volgens velen heilige, volgens anderen achterhaalde instituut. Hij confronteert het publiek met de gemakken en ongemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en – in zijn geval – de breuk. En uiteraard is er de hoop op nieuw geluk.

‘Het Huwelijk’ is een pijnlijk grappige voorstelling, die geschikt is voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

“Met bewonderenswaardige souplesse snelt hij langs bekende thema’s. Als gretig podiumartiest heeft hij het vermogen de zaal binnen tien minuten beet te pakken en niet meer los te laten.” (de Volkskrant)

Kaarten
  • Huub Stapel

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 29,00 incl. drankje en garderobe

    Huub Stapel Grote Zaal 29.00