Edward Reekers e.a.

The best of The Carpenters

theaterconcert Bestel kaarten
In de jaren ’70 waren ze een begrip in de internationale muziekwereld: broer en zus Richard en Karen Carpenter. Met hun fantastische en herkenbare songs en prachtige harmonieën, bestormden The Carpenters alle hitlijsten en verkochten ze jarenlang miljoenen platen. Hun samenwerking met componist Burt Bacharach is legendarisch.

Een bloemlezing uit het rijke repertoire van The Carpenters is nu eindelijk in het theater te beleven! Een voorstelling om heerlijk bij weg te dromen, uitgevoerd door vier van de beste zangers/muzikanten van ons land. Zanger Edward Reekers: “Muziek is emotie. Dat komt in de nummers van The Carpenters uitzonderlijk mooi tot uitdrukking. Het is muzikaal gezien van bijzonder hoog niveau en spreekt enorm veel mensen van verschillende generaties nog steeds aan. Het raakt je en komt dicht bij je gevoel. Daarom is het ook zo geweldig om juist die songs in een intieme setting met het publiek te delen.”

Met wereldberoemde songs als: 'Top of The World', 'Yesterday Once More', 'Jambalaya', 'I Won't Last a Day Without You' én natuurlijk 'Close to You'. Dit wordt aangevuld met een selectie “The Best of Ballads” in de sfeer van The Carpenters.

Deze voorstelling is verplaatst van 28 november 2020 (en daarna 13 januari 2021) naar 19 juni 2021. Oude tickets blijven geldig.
Kaarten
 • Edward Reekers e.a.

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 25,00 Excl.drankje

  Edward Reekers e.a. Grote Zaal 25.00
 • Edward Reekers e.a.

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 25,00 Excl.drankje

  Edward Reekers e.a. Grote Zaal 25.00