Dennis van Aarssen

That's Life

theaterconcert Bestel kaarten
Dit concert is verplaatst van 12 november 2020 naar 13 februari 2021. Kaarthouders ontvangen bericht.

"2019 was het beste jaar uit mijn leven. Van zingen met Michael Bublé en James Morrison tot mijn eigen succesvolle theatertour met de BOSCO bigband. Daarbovenop het schrijven van talloze eigen liedjes en het uitbrengen van een debuutalbum dat 7 weken in de top 100 staat."
Dennis van Aarssen (winnaar The voice of Holland 2019) kon niet wachten om zijn plannen voor 2020 te verwezenlijken, maar de coronacrisis sloeg toe en die plannen moesten allemaal de vriezer in. Positief blijven als het tegenzit: That’s life. Dat is de boodschap in de nieuwe voorstelling van deze jonge crooner.
 
Onder begeleiding van zijn band speelt Dennis een verrassende combinatie van herkenbare hits van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum en nieuwe songs uit zijn eigen repertoire. In een programma van ruim een uur wordt er geswingd, gelachen en heerlijke muziek gemaakt. Ook vertelt Dennis hoe hij opeens moest improviseren, hoe hij ondanks de tegenslagen positief bleef en hoe dat leidde tot bijzondere, nieuwe liedjes.
Kaarten
 • Dennis van Aarssen

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 26,00 Excl.drankje

  Dennis van Aarssen Grote Zaal 26.00
 • Dennis van Aarssen

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 26,00 Excl.drankje

  Dennis van Aarssen Grote Zaal 26.00