Belle en het Beest De Musical (4+)

Bettina Holwerda e.a.

familie Bestel kaarten
Een nieuw sprookje komt tot leven in het theater: 'Belle en het Beest De Musical'! Echte schoonheid zit diep vanbinnen; zo vertelt het bijzondere verhaal van de dertiende sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment. Met ruim 125.000 bezoekers per theaterseizoen zijn de magische familiemusicals, waaronder 'De Kleine Zeemeermin' en 'Doornroosje', al vele jaren échte publiekstrekkers. In 2020-2021 gaat de sprookjestraditie verder met Belle en het Beest De Musical!
 
In één van de meest romantische volkssprookjes speelt Bettina de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Uiteraard zorgen zij weer voor een flinke dosis beestachtig goede humor voor jong én oud!
 
Zet het masker af en toon je ware gezicht! Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes is 'Belle en het Beest De Musical' de mooiste, meest magische voorstelling voor de hele familie!
 
Het verhaal
Het hele dorp is in rep en roer. Binnenkort wordt prins Dinand 21 jaar en gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. De dorpsmeisjes zijn al druk bezig met hun grootse trouwplannen. Alleen Belle heeft een heel ander idee; het mooie, slimme meisje droomt van haar eigen grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man? Intussen bereikt het grote nieuws ook het tovenaarshuisje van Titus en Fien. Maar, wacht eens even... als de prins koning wordt, zal Fien nooit de machtigste vrouw van het land kunnen zijn! Samen met Titus bedenkt ze een verschrikkelijke vloek: de prins verandert in een lelijk beest. Zal hij ooit nog de ware liefde vinden of blijft hij voor altijd een afzichtelijk monster?

 
 
 
Kaarten
 • Belle en het Beest De Musical (4+)

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 25,00 Excl.drankje

  Belle en het Beest De Musical (4+) Grote Zaal 25.00
 • Belle en het Beest De Musical (4+)

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 25,00 Excl.drankje

  Belle en het Beest De Musical (4+) Grote Zaal 25.00