Waylon

My Heroes Have Always Been Cowboys

theaterconcert

Muzikaal en persoonlijk verhaal over Waylon’s grote liefde voor de country.

In het theaterconcert ‘My Heroes Have Always Been Cowboys’ vertelt Waylon, begeleid door een zevenkoppige band, over zijn grote liefde voor de country. Als achtjarig jochie mag hij met zijn ouders mee naar een country-avond, waar de West Virginian Railroad Band speelt. Hij mag zelfs een klein stukje mee drummen.
 
Het is het begin van een muzikale reis die voert naar Nashville, waar Waylon zijn grote held Waylon Jennings ontmoet. Als die in 2002 overlijdt, keert Waylon terug naar Nederland. Hij maakt een nieuwe start bij het tv-programma ‘Holland’s Got Talent’, krijgt als eerste Nederlandse artiest een contract bij Motown, keert met de Common Linnets terug naar zijn roots en vindt rust in het vaderschap. Beleef samen met Waylon de soundtrack van zijn persoonlijke, muzikale verhaal.
Lees hier een interview met Waylon in het NRC
Lees hier een recensie van de CD 'Human' in Trouw

Staat het concert op uitverkocht en wil je je op de wachtlijst plaatsen? Stuur dan een mailtje naar kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.

Dit concert is tweemaal verplaatst i.v.m. de coronabeperkignen (eerder geplande data: 21 maart 2020 naar 19 februari 2021).

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.
 
Kaarten
  • Waylon

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 41,50 Incl. drankje en garderobe

    Waylon Grote Zaal 41.50