Try-Out Café Special

Halve finalisten AKF 2020

Try Out Cafe

Ben jij een theaterliefhebber en in voor avontuur? Ontdek jij graag nieuwe talenten en heb je open oog en oor voor kleinkunst, cabaret en stand-up comedians? Kom dan naar het Try-Out Café! In een café-chantant setting maak je kennis met aanstormend talent en misschien wel de grote namen van morgen. Deze zomer treden de halve finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival voor je op.

Vandaag spelen:
Kitty Goemaat
Gitte Schelfhout
Lotte Velvet

Kitty Goemaat - Scheidsvechter
Haar ouders zijn gescheiden. Dat is heel gewoon. Het is bovenal heel inspirerend. Twee keer verjaardagscadeaus, twee keer op vakantie, twee keer een gezellig gezin. Onder een dak konden haar ouders niet leven, ze maakten echter wel een kind. Dat kind is Kitty. Kitty is nu 25 jaar. Kitty is een beetje vreemd, in de war en heus wel vrolijk maar vooral overtuigd van het feit dat zij het anders zal doen. Hoe het anders moet onderzoekt ze in haar programma ‘Scheidsvechter’. Met scherpzinnige liedjes, absurde sketches en haar gevoel voor zaal en taal pakt zij je in en neemt ze je mee in haar hoofd.

Gitte Schelfhout -  Begeerte
‘Begeerte’ gaat over de drang naar contact en het interne getob van het speuren naar je eigen ik. Bioloog, topsporter, poëet, gerimpelde vingertop; keuze alom. De scrupuleuze aard komt als gekrenkte rozijn naar voren en speelt een duet met de ‘kan mij het bommen’ vrijpostigheid. Hoe fijn en soms eenvoudig is het om je te verbinden met een ander? En je moet vooral genieten, dat ook.
 
Lotte Velvet - Ondergrond
Lotte Velvet (1984) heeft genoeg over het weer gepraat: de Apocalyps nadert. Gewapend met elektrische gitaar en scherpe blik neemt ze je mee in haar kijk op onze maatschappij. Klimaatactivisten, politici en onderbuikstemmers komen aan het woord in een muzikale en talige mix van punk tot poëzie. Kritisch, maar met compassie, want we zijn allemaal wel eens op het verkeerde moment ergens binnengekomen.
Kaarten
  • Try-Out Café Special

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 10,00 Excl.drankje

    Try-Out Café Special Grote Zaal 10.00