Try-Out Café

Maak kennis met nieuw talent!

Try Out Cafe Uitverkocht
Ben jij een theaterliefhebber en in voor avontuur? Ontdek jij graag nieuwe talenten en heb je open oog en oor voor kleinkunst, cabaret en stand-up comedians? Kom dan naar het Try-Out Café! In een café-chantant setting in de Plein Zaal maak je onder het genot van een drankje kennis met aanstormend talent en misschien wel de grote namen van morgen. Elke laatste zondag van de maand, tussen 16.00 en 18.00 uur. Daar wil je bij zijn!

Op 27 oktober treden voor je op:

•        Henk Overdijk (stand-up)
•        Jasper van der Veen (stand-up)
•        Nina de la Parra (kleinkunst)
•        Pieter Verelst (cabaret)

Presentatie: Jelle Kuiper

Henk Overdijk
Dit is Henk Hendrikus Hendrik Overdijk. Oftewel 3 keer Henk en dan Overdijk. Oftewel H.H.H. Overdijk. De 24-jarige cabaretier won zowel de Publieks-, de Persoonlijkheids- als de Juryprijs tijdens de finale van het Groninger Studenten Cabaretfestival. Door middel van ijzersterke grappen, onverwachte twists, vlijmscherpe geëngageerde anekdotes en al die andere dingen waarmee cabaretiers zichzelf omschrijven, weet Henk zich duidelijk te onderscheiden van de andere cabaretiers die Nederland rijk is.
 
Jasper van der Veen
Jasper van der Veen is de winnaar van zowel de Jury- als de Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019. De 31-jarige comedian uit Groningen studeerde politicologie aan de UvA en maakte kilometers bij Comedytrain. “Zo overtuigend en soepel als hij op het toneel staat, pakt hij het publiek direct in. Jasper van der Veen is een zeldzaam podiumbeest,” Jury LCF.
 
Nina de la Parra
Stand-up comedian en zangeres Nina de la Parra (1987) heeft een Surinaamse vader (Pim) en een Nederlandse moeder (Djoeke). Ze oogt als een bakra, ofwel kaaskop, maar haar Surinaamse avonturen zijn pittiger dan Madame Jeanette pepers. In haar voorstelling ‘Gods wegen’ vertelt zijn o.a. over het koloniale verleden van haar joods-Sefardische voorvaderen. Ze wisselt haar vileine woordenstroom in vloeiend Nederlands, Duits, Engels en Sranan Tongo af met kwetsbare Engelstalige popnummers - ondersteund door haar steengoede Duits-Nederlands-Surinaamse hipster-huisband.
 
Pieter Verelst
Na het winnen van Cameretten in 2016 tourde Pieter Verelst met zijn succesvolle debuutvoorstelling ‘Mijn broer en ik’ (vijf sterren in de Belgische kwaliteitskrant De Standaard) door Nederland en België. In zijn nieuwe programma ‘Amai’ maakt hij weer gebruik van zijn typische humor en muzikaal talent. Middels hilarische sketches, maar ook ontroerende bespiegelingen zoomt hij in op zijn generatie, materialisme, liefde, relaties, angst, teletubbies, wandelende takken en lekkere wijven. Want amai, het is toch allemaal wat.

Ben je jonger dan 30 jaar?
Dan betaal je de CJP prijs van maar € 6,50!
Kaarten
  • Try-Out Café

    Zaal Plein Zaal
    Prijs Normaal € 10,00
    PrijsCJP € 6,50 incl. drankje en garderobe

    Try-Out Café Plein Zaal Uitverkocht 10.00