Try-Out Café

Maak kennis met nieuw talent!

Try Out Cafe
Ben jij een theaterliefhebber en in voor avontuur? Ontdek jij graag nieuwe talenten en heb je open oog en oor voor kleinkunst, cabaret en stand-up comedians? Kom dan naar het Try-Out Café! In een café-chantant setting in de Plein Zaal maak je onder het genot van een drankje kennis met aanstormend talent en misschien wel de grote namen van morgen. Elke laatste zondag van de maand, tussen 16.00 en 18.00 uur. Daar wil je bij zijn!

Op zondag 23 februari treden voor je op:

*           Waterkonijnen (cabaret)
*           Gavin Reijnders (cabaret / kleinkunst)
*           Teun van den Elzen (stand-up)
*           Hun (muzikaal cabaret)
 
Presentatie: Andries Tunru
 
Musa - Waterkonijnen
Musa is een man met een missie. Na een succesvolle Cameretten finalistentour met De Waterkonijnen, zet hij nu de tanden in zijn eerste solovoorstelling. Musa brengt verhalen die uit het leven gegrepen zijn en laat zich daarbij van zijn meest kwetsbare kant zien. De gemene deler tussen humor en kwetsbaarheid is immers dat het  verbindt, zo vindt hij. En verbinding, daar is het hem om te doen. Waterkonijnen is een buitengewoon grappige, intieme, herkenbare, cultuuroverstijgende en soms ook opzienbarende reis door het leven; puur en oprecht cabaret dat je lang bijblijft.
Musa deed ervaring op op het gebied van comedy, hosten en acteren. Vorig seizoen was hij  finalist van de meest recente versie van Cameretten als één van De Waterkonijnen. Zijn solopad bewandelt hij op dezelfde manier: kritisch, ontwapenend, humoristisch, met een flinke dosis zelfspot en niet bang om zijn emoties te delen met het publiek.
 
Gavin Reijnders
“Ontwapenend en helemaal in zijn element bestijgt hij het toneel. In zijn mooie liedjes met nog mooiere teksten kan menigeen verdwalen,” aldus de jury van het Leids Cabaret Festival 2019 over de 21-jarige Gavin Reijnders. Gavin is liedjesschrijver en verhalenverteller en schrijft over de moeilijke dingen die makkelijk zouden moeten zijn en simpele dingen in zijn leven die eigenlijk heel moeilijk blijken. Gavin hoort al 21 jaar lang dat hij nog zo jong is, dat hij zich niet zo druk moet maken en dat hij gewoon zichzelf moet zijn. Te jong om zich zo'n zorgen te maken over alles maar oud genoeg om geconfronteerd te worden met het feit dat niet iedereen zit te wachten op een homo met een ukulele. In zijn show brengt hij onder andere een ode aan de stratenmaker, zingt hij over jongens met swag en hoe de romantiek eigenlijk voor de hetero’s is.
 
Teun van den Elzen
Teun werd opgeleid als politicoloog maar inmiddels heeft hij de weg naar het comedy podium gevonden. Verwacht echter geen politieke correctheid. Hij spaart niets of niemand - en allerminst zichzelf - wanneer hij zijn blik op de wereld deelt met het publiek. In 2019 won hij de juryprijs van het Griffioen/Zuidplein CabaretFestival, zowel de jury- als publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival 2019 én de Comedy Talent Award, de grootste stand-up comedy wedstrijd van Nederland.
 
Hun
Sabine Krol en Charlotte de Vries zijn Hun, beiden afgestudeerd aan het Conservatorium. Gewapend met piano's, gitaren, glitters, synthesizers en andere elektronische shit, shinen ze de pan uit met Hun tweede voorstelling 'Alles is Wel'. Een voorstelling vol van tekst, geen tekst, Nederlandstalige liedjes, dikke dansmoves en levensvragen die niet beantwoord zullen worden. In ‘Alles is wel’ heeft het duo zich noodgedwongen gespecialiseerd in de krankzinnige wereld van depressies en pillen.

Ben je jonger dan 30 jaar?
Dan betaal je de CJP prijs van maar € 6,50!
Kaarten
  • Try-Out Café

    Zaal Plein Zaal
    Prijs Normaal € 10,00
    PrijsCJP € 6,50 incl. drankje en garderobe

    Try-Out Café Plein Zaal 10.00