Theaterweekend - Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks

familie

Splinternieuwe familiemusical vol leuke liedjes, mystieke wezens en tovertrucs.

‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’ is een spiksplinternieuwe familiemusical gebaseerd op de door kinderen verslonden boekenreeks van Paul van Loon. Net als in het succesvolle ‘Dolfje Weerwolfje de Musical’ barst het ook in deze opvolger van de leuke liedjes, mystieke wezens en tovertrucs.
 
Op een nacht belandt Dolfje Weerwolfje per ongeluk in het heksenbos. Verboden terrein, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes, maar als de moerasheks erachter komt dat er een weerwolfje in het heksenbos rondloopt, wordt Dolfje gevangen genomen. Er barst een strijd los tussen heksen en weerwolven. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen?

Theaterspeelplaats
Kom voor en na de voorstelling in de foyer kleuren, poppenkast spelen en Lego'en in de kleurrijke huisjes van de Theaterspeelplaats!

Theaterweekend
Dit is een Theaterweekend-voorstelling. Geniet dit weekend van verrassende voorstellingen voor slechts € 10 per kaartje per voorstelling. Houd ook de website in de gaten voor leuke extra’s die rondom de voorstellingen worden georganiseerd.
Kaarten
  • Theaterweekend - Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 10,00 Excl.drankje

    Theaterweekend - Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks Grote Zaal 10.00