Theatergroep Suburbia

Judas / Lot Vekemans

toneel

Icoon van verraad neemt na twee millennia het woord.

Al tweeduizend jaar is er geen sterveling die zijn kind Judas noemt. Waarom werd die naam een icoon van verraad? En wat hield zijn verraad precies in? Wilde Judas werkelijk Jezus de dood injagen? Wat waren zijn motieven toen hij de fatale kus gaf? Bijna twee millennia later neemt Judas voor het eerst het woord. Hij vertelt ons over zijn leven, zijn vriendschap met Jezus, en over grootse plannen om de wereld te verbeteren. En confronteert ons met de judas in onszelf.
 
‘Judas’ is geschreven door Lot Vekemans, een van Nederlands meest gespeelde toneelschrijfsters. Zij maakt van de historische figuur een man die het publiek bij de kladden vat, ontroerend en grappig tegelijkertijd. “Justus van Dillen is de perfecte Judas. Jong, ogenschijnlijk onbevangen en in staat om je om zijn vinger te winden met goed getimede gebaren en stemverheffingen. Slinks, maar totaal geloofwaardig.” (de Volkskrant ****)

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 22 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (dus € 10 of € 9 per voorstelling, inclusief een drankje). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.
Bonus: heb je 5 of 10 voorstellingen Vers van De Vest in je winkelmandje, dan kun je er de bonusvoorstelling ‘Monsters’ van Duda Paiva voor slechts € 5 per kaartje bij kopen. Kies bij het selecteren van je stoelen voor prijstype Vers van De Vest bonus, dan wordt de korting automatisch verrekend.
Kaarten
  • Theatergroep Suburbia

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

    Theatergroep Suburbia Kleine Zaal 18.50