The Bluebettes

Best of the Sixties (Dinsdagmatinee)

theaterconcert

Swingende muzikale trip door de jaren zestig.

Het wordt weer feest met de goedlachse en swingende vrouwenband The Bluebettes tijdens ‘Best of the Sixties’. De vijf zijn allemaal geboren in de jaren zeventig en tachtig, maar hun hart ligt bij de muziek uit de sixties. Bij hun keuze welke pareltjes ze zouden spelen, lieten zij zich leiden door onderbuik, kippenvel en dansdrang.
 
Hun schitterende trip down memory lane voert langs hartverscheurende country, opzwepende rock-’n-roll en de tijdloze soul van groepen als The Supremes en The Ronettes. Een show vol puike liedjes, humor en herkenbaarheid, die minstens een week lang een glimlach om je mond tovert.

Dinsdagmatinee
Liever niet meer ’s avonds op pad, maar wél theaterliefhebber? Kom op vijf dinsdagmiddagen naar speciaal geselecteerde voorstellingen en praat na afloop na met de makers. Deze Dinsdagmatinees zijn samen met onze programmeur gekozen door een commissie van vier betrokken theaterliefhebbers. De middagvoorstellingen zijn ook te bezoeken met de Stichting Vier Het Leven. Deze stichting reserveert het kaartje en regelt ook het halen en brengen. Kijk voor meer informatie op www.4hetleven.nl.

Bekijk hier alle dinsdagmatinees
Kaarten
  • The Bluebettes

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

    The Bluebettes Kleine Zaal 18.50