Stipkaart

Profiteer van de voordelen!

extra
Met de Stipkaart bezoek je voorstellingen zonder risico. Zo durf jij al het theater aan!

Bent u een frequente bezoeker van TAQA Theater De Vest? Wilt u eens iets nieuws proberen? Schaf dan een Stipkaart aan. Met de Stipkaart ondersteunt u TAQA Theater De Vest en krijgt u altijd een tweede kans. U profiteert van een aantal aantrekkelijke voordelen:
 • Op de dag van de voorstelling (online vanaf 8.00 uur) kunt u (maximaal twee) nog beschikbare toegangskaarten voor de helft van de normale toegangsprijs kopen (geldt uitsluitend voor door TAQA Theater De Vest geprogrammeerde voorstellingen).
 • U kunt gebruik maken van de regeling ‘Niet goed, Nieuwe kans’ (zie onderstaande uitleg).
 • U ontvangt tweewekelijks de digitale nieuwsbrief van TAQA Theater De Vest
 • Wij stellen u incidenteel op de hoogte van bijzondere projecten en voorstellingen via e-mail.
Niet goed, Nieuwe kans
Stipkaarthouders kunnen gebruikmaken van een bijzondere regeling. Voldoet een voorstelling niet aan uw verwachtingen? Dan kan een Stipkaarthouder na de pauze een formulier invullen bij onze receptionist. Vervolgens wordt een tegoedbon met de waarde van de gekochte kaarten minus de administratiekosten toegestuurd.

Het Stip-lidmaatschap kost € 30,00 per seizoen en wordt zonder uw schriftelijke opzegging (voor 1 juni) per 1 september van ieder jaar automatisch verlengd. Na aanschaf ontvangt u een bevestiging en daarna wordt u als Stipkaarthouder online en aan de kassa herkend en wordt de Stipkorting automatisch verrekend. Uit milieuoverwegingen zenden we daarom geen speciale Stippas meer toe.

Per 1 februari is de Stipkaart voor halve prijs te koop en nog geld t/m juni 2020.
Kaarten
 • Stipkaart

  Zaal Zaal: n.v.t.
  Prijs Normaal € 15,00 Excl.drankje

  Stipkaart Zaal: n.v.t. 15.00