Stichting Alkmaarse Kamermuziek

Duo Inui-Varvaresos en Dudok Quartet Amsterdam

verhuring Te gast
Een onweerstaanbare combinatie: het duo van violist Noé Inui en pianist Vassilis Varvaresos. Al direct na hun eerste gezamenlijke optreden was het voor hen duidelijk dat dit niet een samenwerking van tijdelijke aard zou zijn: zozeer voelen beide musici elkaar aan, zo zijn zij één tijdens hun concerten. Het Dudok Quartet Amsterdam is een van de meest veelzijdige en aansprekende strijkkwartetten van dit moment. Met hun openhartig en bezield spel weet het kwartet te ontroeren, te ontregelen en een onuitwisbare indruk te maken op de luisteraars.
Een gezamenlijk optreden van het duo Inui-Varvaresos en het Dudok Quartet is dan ook een unieke gebeurtenis, die de uitvoering van een bijzonder en afwisselend programma mogelijk maakt, met als hoogtepunt Chaussons melodisch rijk en warm klinkend Concert voor piano, viool en strijkkwartet.
 
Programma
Haydn *Strijkkwartet in D, op.20/4
Schubert *Rondoin A, D. 438, voor viool en strijkkwartet  
Chausson *Concert voor piano, viool en strijkkwartet in D, op.21
 
Noé Inui, viool
Vassilis Varvaresos, piano
Dudok Quartet
Judith van Driel, viool
Marleen Wester, viool
Marie-Louise de Jong, viola
David Faber, cello
 
Kaarten
Losse kaarten aan de zaal € 20. Donateur worden kost € 100 per seizoen (u heeft recht van toegang tot de concerten). Leerlingen van muziekscholen tot 18 jaar hebben gratis toegang.
Kaarten
  • Stichting Alkmaarse Kamermuziek

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 20,00 Incl. garderobe

    Stichting Alkmaarse Kamermuziek Grote Zaal Te gast 20.00