Stedelijk Harmonieorkest SDG Alkmaar

Najaarsconcert

verhuring

We kunnen niet wachten tot 2020! SDG Alkmaar geeft Najaarsconcert!

De aftrap is gegeven, met nog drie maanden draait SDG Alkmaar zich warm voor haar 100-jarig jubileum. In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het jubileumprogramma. Een play-in voor de jeugd (en iedereen die zich jong voelt), een extra uitwisseling met onze Duitse vrienden, een repetitieweekend op Texel, maar natuurlijk ook een galaconcert met de hele vereniging in hét theater van Alkmaar!

Kunt u nu niet wachten tot najaar 2020? Dan geeft secretaris Anke Brinkman de tip om alvast het Najaarsconcert in 2019 te bezoeken. En wel op zaterdag 23 november in datzelfde theater: TAQA Theater De Vest. “Het wordt een muzikaal herkenbare en leuke avond, want er is dit jaar een thema. Wat het thema precies is verklappen we nog niet, maar wat Disney kan, kunnen wij ook!”.

“Het is altijd een genot om een concert van SDG Alkmaar te bezoeken”, aldus Joke en Hannie, trouwe fans van de vereniging. “Het plezier straalt ervan af bij de muzikanten! Leuk om naar te kijken én te luisteren!”

De drumband, ofwel het Tamboer- & Pijperkorps (onder leiding van Ronald van der Gragt),
het Jeugd- & Opleidingsorkest (JOS) en het Stedelijk Harmonieorkest onder leiding van André Elders zullen u verrassen met vrolijke, bijzondere en herkenbare muziek. En de presentatie van dit concert is in handen van Antoine Huiberts.

Kijk voor meer informatie op www.sdg-alkmaar.nl.
Toegang: € 5 (gratis voor donateurs). Kaarten te koop via: secretariaat@sdg-alkmaar.nl / 06-14501543.
 
Kaarten
  • Stedelijk Harmonieorkest SDG Alkmaar

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 5,00 Incl. garderobe

    Stedelijk Harmonieorkest SDG Alkmaar Grote Zaal 5.00