Scapino Ballet Rotterdam

The Square

dans Afgelast

Eén voorstelling door vier choreografen.

‘The Square’ is een nieuwe avondvullende voorstelling van Scapino Ballet Rotterdam, gemaakt door een collectief van choreografen, ontwerpers, musici en dansers. Wat gebeurt er als je niet één, maar vier choreografen samen een voorstelling laat maken? Dat is het uitgangspunt van ‘The Square’: een ontmoetingsplek en creatieve broedplaats van dansmakers en kunstenaars met verschillende stijlen en achtergronden.
 
Onder regie van artistiek directeur Ed Wubbe worden de verschillende ideeën samengebracht in een spannende nieuwe voorstelling. De dansstukken, entr’actes en overgangen worden als scènes in een film tot een geheel gemonteerd. ‘The Square’ wordt zo een avontuurlijke, verrassende en ontregelende dansvoorstelling die niet door één choreograaf gemaakt had kunnen worden.
 
Met deze voorstelling geeft Scapino Ballet Rotterdam een nieuwe invulling aan de succesvolle ‘TWOOLS’-reeks, waarin op zichzelf staande stukken van diverse choreografen achter elkaar werden gepresenteerd. ‘The Square’ is TWOOLS 2.0, een hele nieuwe manier van dans maken, waarbij juist de samenwerking centraal staat.
Kaarten
  • Scapino Ballet Rotterdam

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 26,50 incl. drankje en garderobe

    Scapino Ballet Rotterdam Grote Zaal Afgelast 26.50