Scapino Ballet Rotterdam

Cathedral

dans

Inventieve bewegingstaal, imponerend toneelbeeld en spectaculair lichtontwerp.

Marcos Morau, de rijzende ster in de Europese theaterwereld, maakt met ‘Cathedral’ een nieuwe grote productie voor Scapino Ballet Rotterdam, geïnspireerd op de muziek van de wereldberoemde componist Arvo Pärt. De muziek wordt live uitgevoerd door Sinfonia Rotterdam en past perfect bij het theatrale en intense karakter van deze bijzondere dansvoorstelling.
 
Morau maakt internationaal furore met zijn prachtig vormgegeven stukken en inventieve bewegingstaal. De tournee van zijn eerste voorstelling in Nederland, ‘Pablo’, trok volle zalen.
Met de spirituele muziek van Arvo Pärt als hartslag, roept zijn nieuwste stuk gevoelens op over de essentie van het bestaan. Over het mysterie van de mens in de grootsheid van de natuur en het oneindige heelal. Morau plaatst de dansers in een al net zo imponerend toneelbeeld met levensgrote videoprojecties en een spectaculair lichtontwerp. De ontmoeting met een metershoge meteoor op het toneel vormt het raadselachtige begin van ‘Cathedral’.

Huisgezelschappen Serie 1
Vol trots presenteren wij Scapino Ballet Rotterdam, Nederlands Philharmonisch Orkest en Het Nationale Theater als onze vaste bespelers. Wie wil genieten van de top in de podiumkunsten komt met deze kennismakingsseries € 15 voordeliger uit. Deze serie bevat:
Het Nationale Theater - Sexual Healing - do 24 okt
Nederlands Philharmonisch Orkest - Feestconcert  - do 19 dec
Scapino Ballet Rotterdam - Cathedral - do 13 feb
Wanneer je voor deze drie voorstellingen evenveel tickets in je winkelmandje hebt, wordt de korting automatisch verrekend. Je betaalt € 78 (i.p.v. € 93) per persoon. Er is een beperkt aantal tickets verkrijgbaar met deze korting.
Kaarten
  • Scapino Ballet Rotterdam

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 33,50 incl. drankje en garderobe

    Scapino Ballet Rotterdam Grote Zaal 33.50