Rudolphi Producties

Het Debuut

theater

Drie totaal verschillende voorstellingen van aanstormend theatertalent.

Niet meer weg te denken uit het theaterlandschap: ‘Het Debuut’: jonge theatermakers die met lef en scherpzinnigheid hun werk tonen. De meest aansprekende korte voorstellingen zijn door Rudolphi Producties geselecteerd tijdens het ITS Festival 2019 (International Theatre School Festival).
 
Tijdens een avontuurlijke avond, waarin je drie verschillende voorstellingen voorgeschoteld krijgt, nemen de makers je mee in hun belevingswereld. Ze raken je, vertederen, verontrusten je en schudden je wakker. Ook dit jaar reist een gastheer mee die de avond inleidt en je na afloop laat kennismaken met de mogelijke toptalenten van morgen. ‘Het Debuut’ is voor veel beginnende makers van onschatbare waarde gebleken. “Alle makers laten zien dat ze het lef hebben om zonder schroom hun eigen fascinaties en eigenaardigheden tentoon te stellen.” (de Volkskrant **** over ‘Het Debuut’ 2016)

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 22 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (dus € 10 of € 9 per voorstelling, inclusief een drankje). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.
Bonus: heb je 5 of 10 voorstellingen Vers van De Vest in je winkelmandje, dan kun je er de bonusvoorstelling ‘Monsters’ van Duda Paiva voor slechts € 5 per kaartje bij kopen. Kies bij het selecteren van je stoelen voor prijstype Vers van De Vest bonus, dan wordt de korting automatisch verrekend. 
Kaarten
  • Rudolphi Producties

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

    Rudolphi Producties Kleine Zaal 18.50