Rudolphi Producties

Het Debuut - Ontdek aanstormend talent

theater Bestel kaarten
 • vr 11 okt 20:30 Kleine Zaal
 • Extra / Inleiding
  vr 11 okt 19:30 Benedenfoyer
  Gratis

Met Caro Derkx, Kathlyn Wuyts en Toneelacademie Maastricht Performance

Niet meer weg te denken uit het theaterlandschap: ‘Het Debuut’: jonge theatermakers die met lef en scherpzinnigheid hun werk tonen. De meest aansprekende korte voorstellingen zijn door Rudolphi Producties geselecteerd tijdens het ITS Festival 2019 (International Theatre School Festival).
 
Tijdens een avontuurlijke avond, waarin je drie verschillende voorstellingen voorgeschoteld krijgt, nemen de makers je mee in hun belevingswereld. Ze raken je, vertederen, verontrusten je en schudden je wakker. Ook dit jaar reist een gastheer mee die de avond inleidt en je na afloop laat kennismaken met de mogelijke toptalenten van morgen.

Vanavond ziet u drie korte voorstellingen:
Caro Derkx - Me, Myself and Sir Roger Scruton
Kathlyn Wuyts - Vaste Grond
Benjamin Abel Meirhaeghe, Kim Karssen en Laura de Geest - Tisch und hihi Tränen


Na afloop van de voorstelling vindt een nagesprek plaats met Peer van de Berg of Janske Dekkers.

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 22 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (dus € 10 of € 9 per voorstelling, inclusief een drankje). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.
Bonus: heb je 5 of 10 voorstellingen Vers van De Vest in je winkelmandje, dan kun je er de bonusvoorstelling ‘Monsters’ van Duda Paiva voor slechts € 5 per kaartje bij kopen. Kies bij het selecteren van je stoelen voor prijstype Vers van De Vest bonus, dan wordt de korting automatisch verrekend. 
Kaarten
 • Rudolphi Producties

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

  Rudolphi Producties Kleine Zaal 18.50

Extra / Inleiding