Zomersessies: Renée van Wegberg

Renée Doet De Dames

theaterconcert

Ode aan Nederlandse zangeressen met het hart op de tong.

Zomersessies in De Vest
Deze zomervakantie hoef je niet ver te reizen om verrassende avonturen te beleven. In een bijzondere toneel-op-toneel setting beleef je in de Grote Zaal van De Vest namelijk een unieke reeks Zomersessies. Topnamen uit de theaterwereld spelen sprankelende voorstellingen en concerten voor slechts honderd bezoekers per keer. Exclusief en op de huid van de artiest. Zo bijzonder, klein en intiem was een theaterbezoek nog nooit! 

Renée van Wegberg
Na haar geprezen soloprogramma ‘List, Shaffy & Piaf’ brengt Musical Award-winnaar Renée van Wegberg ditmaal een ode aan Nederlandse zangeressen. Daarbij gaat ze op zoek naar het hart op tafel. Of op de tong. In bekende en onbekende Nederlandse parels vindt ze haar eigen emoties en muzikale herkenning terug.
 
Liedjes van kleinkunsticonen als Conny Stuart, Jenny Arean, Karin Bloemen en pop- en rockdiva’s als Anouk, Ilse DeLange en Trijntje Oosterhuis komen voorbij en natuurlijk ontbreekt Liesbeth List niet. Met persoonlijke verhalen en nieuwe arrangementen bezingt Renée het leven in mooie, maar ook moeilijke tijden. Bijgestaan door muzikanten Ivo Schols en Berry Janssen wordt het een intiem theaterconcert vol humor, kwetsbaarheid en heel veel liefde voor muziek.

Extra’s: borrel of theatermenu
​​​​​​​
Maak je theateravond compleet en combineer je kaartje met smakelijke extra’s! Kies bij het bestellen voor een ticket incl. borrel na afloop en je ontvangt na de voorstelling een heerlijk borrelplankje en drankje naar keuze in Grand Café Klunder. Of kies voor een diner voorafgaand aan de voorstelling en geniet in Grand Café Klunder van een speciaal theatermenu (keuze uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en drie nagerechten, excl. drankjes). Er wordt een tafel voor je gereserveerd.
Kaarten
  • Zomersessies: Renée van Wegberg

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 25,00 Excl.drankje

    Zomersessies: Renée van Wegberg Grote Zaal 25.00