Recirquel Company Budapest

My Land

theater Afgelast

Grote hit van Edinburgh Festival Fringe 2018.

Recirquel Company Budapest was in 2018 voor velen de grote hit van het Edinburgh Festival Fringe, met ruim drieduizend verschillende voorstellingen het grootste kunstenfestival ter wereld. ‘My Land’ was maar liefst 28 keer uitverkocht en ontving louter vijfsterrenrecensies. De combinatie van dans, acrobatiek, muziek, licht en illusie maken ‘My Land’ tot een zeer geslaagd voorbeeld van hedendaags verhalend circus.
 
De artiesten bewegen zich over een met aarde bedekte ondergrond, terwijl ze fascinerende beelden creëren die gedachten aan traditie, vrijheid en liefde oproepen. Indringende Tataarse, Moldavische en andere muziek verrijken het verhaal.
 
In 2017 deed het acrobatische dansgezelschap onder artistieke leiding van Bence Vagi ons land aan met ‘Paris Nuit’, een verleidelijke en spectaculaire ode aan het gouden tijdperk van het Parijse variété. Komend seizoen zullen de Hongaren Nederland opnieuw veroveren met deze “breathtakingly beautiful, acrobatically stunning show” (Edinburgh Reporter *****).
Kaarten
  • Recirquel Company Budapest

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 30,00 incl. drankje en garderobe

    Recirquel Company Budapest Grote Zaal Afgelast 30.00