Race Horse Company

Super Sunday

theater

Originele vondsten en rauwe circusacts van Finse ruwe bolsters.

Wat te doen als je recht onder een draaiend Wiel des Doods terechtkomt? Juist: buik inhouden. En wat gebeurt er als je honderden gekleurde balletjes laat meestuiten tijdens een trampoline-act? Precies: iets betoverend moois. En zo komt Race Horse Company keer op keer met originele vondsten, waarbij technieken uit het circus worden gecombineerd met attributen uit het dagelijks leven, moves uit de hiphop, maffe invallen en absurdistische grappen.
 
Sinds een jaar of tien kan het Nederlandse publiek genieten van deze Finse ruwe bolsters en hun circusvariant van ‘garagepunk’. In plaats van op elektrische gitaren, raggen deze jongens op trampolines of grote opblaasballen, dollen ze in het genoemde Wiel des Doods, laten ze zich over het toneel katapulteren of doen ze woeste trucs op de Russische balk. Race Horse Company geeft een rauwe draai aan het poëtisch georiënteerde nouveau cirque en gaat de groep zweet en blauwe plekken niet uit de weg. Want er kan wel eens iets misgaan.

Vestival International Serie
Deze voorstelling maakt deel uit van de serie Vestival International. Om deze internationale topgezelschappen extra in de schijnwerpers te zetten, hebben we een bijzondere aanbieding: kies vier voorstellingen uit de serie Vestival International en ontvang de goedkoopste gratis! De korting wordt automatisch verrekend in het winkelmandje. Kijk hier voor het volledige aanbod.
Kaarten
  • Race Horse Company

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 27,50 incl. drankje en garderobe

    Race Horse Company Grote Zaal 27.50