Porgy Franssen, Jacqueline Blom, Lisa Zweerman e.a.

Tonio / A.F.Th. van der Heijden

toneel Bestel kaarten
 • wo 04 mrt 20:15 Grote Zaal
 • Extra / Inleiding
  wo 04 mrt 19:30 Benedenfoyer
  Gratis

Na het boek en de film nu als indringende theatervoorstelling.

Wat doet het met je relatie als je het grootst denkbare verlies meemaakt? A.F.Th. van der Heijden beschrijft in zijn bestseller ‘Tonio’ hoe hij en zijn vrouw op de been proberen te blijven na het verlies van hun 21-jarige zoon Tonio. Hoe blijf je elkaar vinden en steunen als grote emoties als verdriet, woede en wanhoop hun intrede doen? Terwijl de moeder uit alle macht probeert om niet weg te glijden in verdriet, bijt de vader zich vast in het verzamelen en vastleggen van feiten. Drijft het verlies hen uit elkaar of zijn ze in staat elkaar troost te geven?
 
Ignace Cornelissen maakte een bewerking voor toneel, even indrukwekkend en rauw als het boek. Hij regisseert een topcast – met Porgy Franssen en Jacqueline Blom – voor een vertolking die nog dagenlang door je hoofd zal spelen.

Nominatie Toneel Publieksprijs
Deze voorstelling is genomineerd voor de Toneel Publieksprijs van TAQA Theater De Vest. Ook in theaterseizoen 2019-2020 kunnen alle toneelbezoekers na afloop van de voorstelling hun waardering laten blijken middels een stembiljet. Aan het eind van het seizoen wordt de publiekslieveling bekendgemaakt. Kom dit seizoen dus naar een van de prachtige toneelvoorstellingen en vergeet niet te stemmen! Lees hier meer over de Toneel Publieksprijs en bekijk alle genomineerden.
Kaarten
 • Porgy Franssen, Jacqueline Blom, Lisa Zweerman e.a.

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 26,50 incl. drankje en garderobe

  Porgy Franssen, Jacqueline Blom, Lisa Zweerman e.a. Grote Zaal 26.50

Extra / Inleiding