Podium Mozaïek i.s.m. Theatergroep RAST

Wees Onzichtbaar / Murat Isik

muziektheater Bestel kaarten
 • wo 15 apr
  20:30 - 22:50
  Kleine Zaal
  Afgelast
 • Extra / Inleiding
  wo 15 apr 22:55 Benedenfoyer
  Afgelast

Prijswinnende bestseller van Murat Isik in het theater.

De roman ‘Wees Onzichtbaar’ van Murat Isik won in 2018 de Libris Literatuur Prijs. Inmiddels gingen er al ruim 135.000 exemplaren over de toonbank. Isik schrijft over de Turks-Zaza Metin, die als vijfjarige jongen met zijn familie in de Bijlmermeer terechtkomt. Zijn tirannieke vader dicteert het gezin en Metin overleeft volgens de wijsheid: wie geschoren wordt, moet stil zitten.
 
Langzaam groeit zijn gevoel van eigenwaarde en komt hij in verzet. ‘Wees Onzichtbaar’ is een coming of age-verhaal dat een tot dan toe ongekend inkijkje biedt in de wereld van een (migranten)generatie, opgroeiend tussen de roemruchte flats van Amsterdam-Zuidoost. Het is Metins wereld. En tegelijkertijd herkenbaar voor iedereen die in de jaren tachtig en negentig groot werd. ‘Wees Onzichtbaar’ is een caleidoscopische vertelling over hoe je identiteit niet wordt bepaald door één factor.
Deze voorstelling is mogelijk gemaakt door: Amsterdams Fonds voor de Kunst, VSB Fonds, Fonds 21, Prins Bernhard Cultuurfonds en het Lira fonds.
Lees hier een interview in de Volkskrant

Extra: Freud in de Foyer
“En, hoe vond je de voorstelling?” “Eh… leuk?” Wat vertelt de voorstelling jou? En wat vertelt de voorstelling óver jou? Soms heb je nog wat tijd nodig om alle indrukken te verwerken. Pak dan na afloop een koptelefoon, nestel jezelf op een stoel en geef je over aan de vragen van onze eigen Freud: Lonneke van Heugten. In totaal verzorgt Lonneke 3 sessies van elk 3 minuten.

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 22 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (dus € 10 of € 9 per voorstelling, inclusief een drankje). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.
Kaarten
 • Podium Mozaïek i.s.m. Theatergroep RAST

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 19,50 incl. drankje en garderobe

  Podium Mozaïek i.s.m. Theatergroep RAST Kleine Zaal Afgelast 19.50

Extra / Inleiding