Podium Mozaïek i.s.m. Theatergroep RAST

Wees Onzichtbaar / Murat Isik

muziektheater

Prijswinnende bestseller van Murat Isik in het theater.

De roman ‘Wees Onzichtbaar’ van Murat Isik won in 2018 de Libris Literatuur Prijs. Inmiddels gingen er al ruim 135.000 exemplaren over de toonbank. Isik schrijft over de Turks-Zaza Metin, die als vijfjarige jongen met zijn familie in de Bijlmermeer terechtkomt. Zijn tirannieke vader dicteert het gezin en Metin overleeft volgens de wijsheid: wie geschoren wordt, moet stil zitten.
 
Langzaam groeit zijn gevoel van eigenwaarde en komt hij in verzet. ‘Wees Onzichtbaar’ is een coming of age-verhaal dat een tot dan toe ongekend inkijkje biedt in de wereld van een (migranten)generatie, opgroeiend tussen de roemruchte flats van Amsterdam-Zuidoost. Het is Metins wereld. En tegelijkertijd herkenbaar voor iedereen die in de jaren tachtig en negentig groot werd. ‘Wees Onzichtbaar’ is een caleidoscopische vertelling over hoe je identiteit niet wordt bepaald door één factor.
Deze voorstelling is mogelijk gemaakt door: Amsterdams Fonds voor de Kunst, VSB Fonds, Fonds 21, Prins Bernhard Cultuurfonds en het Lira fonds

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 22 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (dus € 10 of € 9 per voorstelling, inclusief een drankje). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.
Bonus: heb je 5 of 10 voorstellingen Vers van De Vest in je winkelmandje, dan kun je er de bonusvoorstelling ‘Monsters’ van Duda Paiva voor slechts € 5 per kaartje bij kopen. Kies bij het selecteren van je stoelen voor prijstype Vers van De Vest bonus, dan wordt de korting automatisch verrekend.
Kaarten
  • Podium Mozaïek i.s.m. Theatergroep RAST

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 19,50 incl. drankje en garderobe

    Podium Mozaïek i.s.m. Theatergroep RAST Kleine Zaal 19.50