Zomersessies: Pierre Bokma en Gijs Scholten van Aschat

Shakespeare by heart

toneel Bestel kaarten
 • za 18 jul
  19:30 - 20:30
  Grote Zaal
  Uitverkocht
 • za 18 jul
  21:30 - 22:30
  Grote Zaal

Uniek kijkje in de keuken van ’s lands beste acteurs

Zomersessies in De Vest
Deze zomervakantie hoef je niet ver te reizen om verrassende avonturen te beleven. In een bijzondere toneel-op-toneel setting beleef je in de Grote Zaal van De Vest namelijk een unieke reeks Zomersessies. Topnamen uit de theaterwereld spelen sprankelende voorstellingen en concerten voor slechts honderd bezoekers per keer. Exclusief en op de huid van de artiest. Zo bijzonder, klein en intiem was een theaterbezoek nog nooit! 

Shakespeare by heart
Gijs Scholten van Aschat en Pierre Bokma – misschien wel de beste acteurs van ons land – laten ons op een luchtige en verrassende manier zien hoe je Shakespeares prachtige teksten speelt. Een bijzondere, interactieve avond met twee Shakespeare-specialisten pur sang.
Op deze avond nemen de twee acteurs u mee in een luchtig college over de grootste toneelschrijver aller tijden. Met feitjes, achtergrondinformatie, humor, toelichting en scènes uit stukken als Richard II, Richard III, Hamlet, Romeo & Julia en Othello eren ze William Shakespeare en tonen ze aan dat zijn werk tijdloos en altijd actueel is.
 
De publieksreacties zijn unaniem lovend:
"Het leuktste college op de planken"
“Geweldig! En los van het educatieve gehalte was het ook erg vermakelijk.”
“Mooi, ontspannen en met diepgang. Een voorstelling door twee ras acteurs, van wie het spel plezier af spatte.”
“Erg goed. Onderhoudend en grappig! Een opfrisser voor het geheugen: Shakespeare, zijn leven, zijn tijd en zijn stukken op een speelse wijze gebracht. En dan ook de wisselwerking met het publiek. Een zeer leuke avond.”

Extra’s: borrel of theatermenu
​​​​​​​
Maak je theateravond compleet en combineer je kaartje met smakelijke extra’s! Kies bij het bestellen voor een ticket incl. borrel na afloop en je ontvangt na de voorstelling een heerlijk borrelplankje en drankje naar keuze in Grand Café Klunder. Of kies voor een diner voorafgaand aan de voorstelling en geniet in Grand Café Klunder van een speciaal theatermenu (keuze uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en drie nagerechten, excl. drankjes). Er wordt een tafel voor je gereserveerd.
Kaarten
 • Zomersessies: Pierre Bokma en Gijs Scholten van Aschat

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 27,50 Excl.drankje

  Zomersessies: Pierre Bokma en Gijs Scholten van Aschat Grote Zaal Uitverkocht 27.50
 • Zomersessies: Pierre Bokma en Gijs Scholten van Aschat

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 27,50 Excl.drankje

  Zomersessies: Pierre Bokma en Gijs Scholten van Aschat Grote Zaal 27.50