PeuterVestival: Dadodans | Gaia Gonnelli

Papier (3-8 jr)

jeugd

Winnaar Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek 2017.

Een wolk, een berg, een vlieger, een wipkip en een hoed … van papier? Jaaaa! Drie dansers dansen, kruipen, sluipen en spelen in een landschap van papier. Het wappert als ze rennen, scheurt als ze er doorheen lopen, krimpt als ze erin knijpen. Werelden ontstaan en worden verfrommeld, telkens opnieuw.
 
Wat sterk lijkt, blijkt kwetsbaar. Of juist andersom.
Met ‘Papier’ lukt het Gaia Gonnelli opnieuw om met schijnbaar eenvoudig materiaal de verbeelding van jonge kinderen te prikkelen. De voorstelling won in 2017 de Prijs van de Nederlandse Dansdagen in de categorie Jong Publiek. “Heerlijk spul, papier.” (Theaterkrant)

PeuterVestival - thema Prentenboekenstad
Kom samen met je (groot)ouders naar het allerleukste festival in De Vest: het PeuterVestival. Wat is er nu heerlijker een theater binnen te gaan, waarvan de foyer is veranderd in een creatieve Prentenboekenstad, vol bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk is? Ook kunnen ze tijdens Het Kleurfeest op de klanken van een gitarist werken aan een gezamenlijke tekening.
 
Natuurlijk zijn er tijdens het festival ook mooie en spannende voorstellingen te zien, bekijk ze hier. Het wordt weer een onvergetelijke belevenis voor iedereen, ook voor papa's en mama's, opa's en oma's of de oppas! Een voorstellingskaartje kost € 10,- en geeft ook nog eens gratis toegang tot alle PeuterVestival-verrassingen. Vóór en na de voorstellingen is er alle gelegenheid om heerlijk te spelen.
Kaarten
  • PeuterVestival: Dadodans | Gaia Gonnelli

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 10,00 Incl. limonade en garderobe

    PeuterVestival: Dadodans | Gaia Gonnelli Grote Zaal 10.00