PeuterVestival: 4HOOG

STIP (3+)

jeugd Bestel kaarten

Muzikaal en poëtisch pareltje over geven en nemen.

Het Belgische jeugdtheatergezelschap 4HOOG maakt groots theater voor de allerkleinsten en spreekt daarbij tot de verbeelding. Op lichte voet zetten ze hun publiek aan tot nadenken en verwondering. ‘STIP’ is weer zo’n non-verbaal, muzikaal en poëtisch pareltje. Dit keer over vriendschap, groeien, geven en nemen. Over niet altijd krijgen wat je wilt, of soms juist meer ontvangen dan je wenst.

Plots is ze daar, het meisje. Plots is hij daar, een stippel, een spikkel, een STIP!
STIP geeft, het meisje krijgt. Maar het meisje wil meer en meer. Dus STIP geeft en geeft, tot … hij stopt met geven. Oei? Wat nu?

PeuterVestival - thema Prentenboekenstad
Kom samen met je (groot)ouders naar het allerleukste festival in De Vest: het PeuterVestival. Wat is er nu heerlijker een theater binnen te gaan, waarvan de foyer is veranderd in een creatieve Prentenboekenstad, vol bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk is? Ook kunnen ze tijdens Het Kleurfeest op de klanken van een gitarist werken aan een gezamenlijke tekening.
 
Natuurlijk zijn er tijdens het festival ook mooie en spannende voorstellingen te zien, bekijk ze hier. Het wordt weer een onvergetelijke belevenis voor iedereen, ook voor papa's en mama's, opa's en oma's of de oppas! Een voorstellingskaartje kost € 10,- en geeft ook nog eens gratis toegang tot alle PeuterVestival-verrassingen. Vóór en na de voorstellingen is er alle gelegenheid om heerlijk te spelen in Prentenboekenstad.

Het PeuterVestival wordt mede mogelijk gemaakt door SKOA - Stichting Kinderopvang Alkmaar.
Kaarten
 • PeuterVestival: 4HOOG

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 10,00 Incl. limonade en garderobe

  PeuterVestival: 4HOOG Kleine Zaal 10.00
 • PeuterVestival: 4HOOG

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 10,00 Incl. limonade en garderobe

  PeuterVestival: 4HOOG Kleine Zaal 10.00