Peter Pannekoek

Later was alles beter (reprise)

cabaret Uitverkocht

“Het beste dat het Nederlandse cabaret momenteel heeft te bieden.” (AD *****)

Later was alles beter? Vroeger zul je bedoelen. Toen je nog gewoon een kaartje kon kopen voor Peter Pannekoek bijvoorbeeld. Want wat is het keihard gegaan met dit slimme, gevaarlijke en ontwapenende supertalent. De tickets voor zijn debuutprogramma waren niet aan te slepen en met de opvolger ‘Later was alles beter’ is het niet veel eh … beter.
 
Maar je hebt mazzel, want Peter gaat in reprise met een show die door Algemeen Dagblad werd betiteld als “ongetwijfeld het beste dat het Nederlandse cabaret momenteel heeft te bieden”. En hoppa, weer vijf sterren …

Helaas is deze voorstelling uitverkocht. Wilt u zich op de wachtlijst plaatsen? Stuur dan een mailtje naar kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.

Peter Pannekoek genomineerd voor VSCD Cabaretprijs Neerlands Hoop 2019

De jury over 'Later was alles beter': “Het Oude is aan het sterven, Het Nieuwe moet nog geboren worden. In zijn tweede solo legt Peter Pannekoek glashelder uit dat we in een tussentijd leven. De man is aan het eind van zijn heerschappij, de vrouw staat aan het begin van de hare. Maar moeten we daarom alles wat niet meer aan onze huidige, verlichte standaarden voldoet maar rücksichtslos veroordelen? Een goede grappenmaker was Pannekoek al, nu blijkt hij ook interessante vragen te stellen. Hij laat bovendien knap zien dat cabaret best, of juíst, kan prikkelen als je een genuanceerd verhaal vertelt.”
Kaarten
  • Peter Pannekoek

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 23,50 incl. drankje en garderobe

    Peter Pannekoek Grote Zaal Uitverkocht 23.50