Panama Pictures

Each time we fall, a city rises

theater

Een ontrafeling van het menselijk verlangen om zekerheden te creëren, als buffer tegen alles wat niet te controleren valt.

In 2018 maakte Panama Pictures indruk met 'Urban Fiction' en 'Requiem for Lost Things'. Nu presenteert het gezelschap zijn nieuwste productie: 'Each time we fall, a city rises'. Struikelend, vallend en vliegend zoeken de performers van Panama Pictures naar houvast in een wereld die uit het lood geslagen lijkt.
 
In een werveling van dans, circus en livemuziek wordt duidelijk dat wanneer niets zeker is, alles mogelijk wordt. Terwijl de internationale dansers en acrobaten uit evenwicht raken, openen zich nieuwe perspectieven.
 
Choreograaf Pia Meuthen won de Prins Bernhard Cultuurprijs Noord-Brabant met haar vorige werk. Dit keer laat ze zich inspireren door de ritmische taal van gelauwerd dichter Maria Barnas en de schuine vlaktes en schuilplekken in het imposante decor. De livezang van componist Anthony Fiumara en duo Strijbos & Van Rijswerk ontregelt, dreigt en troost. Zangeres Els Mondelaers vertolkt die verschillende emoties prachtig.
Kaarten
  • Panama Pictures

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

    Panama Pictures Kleine Zaal 18.50