Orkater / De Nieuwkomers presenteert KONVOOI

ILIAS

theater Bestel kaarten
 • vr 15 nov 20:30 Kleine Zaal
 • Extra / Inleiding
  vr 15 nov 00:00 Benedenfoyer
  Gratis

Filosofische en absurde trip over de vraag of inzicht altijd tot moraliteit leidt.

KONVOOI neemt het oorlogsepos ‘De Ilias’ als vehikel om de verantwoordelijkheid van de mens te bevragen. In deze moderne bewerking vertolken vijf jonge jongens de rol van vier soldaten en één vrouw. Agamemnon, Achilles, Odysseus, Patroklos en Helena: vier kameraden die vastzitten in een bloedbad dat eeuwig lijkt te duren én de mooiste vrouw van de wereld. Het is een oorlog die niet te winnen is, maar ook niet te beëindigen.
 
Ze weten echter waarom ze daar zijn: voor de goede zaak. Tot een van hen zich begint af te vragen of die zaak wel zo goed en gerechtvaardigd is. En met het denken begint de ellende.
Met alleen hun stem als wapen verklanken de spelers alle facetten van de oorlog. Een schreeuw, een lach, een schietgebedje. Soms monden deze klanken uit in melodieën, dan weer trekken ze zich terug. ‘ILIAS’ is een filosofische en absurde trip over de vraag of inzicht altijd tot moraliteit leidt.

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 22 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (dus € 10 of € 9 per voorstelling, inclusief een drankje). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.
Bonus: heb je 5 of 10 voorstellingen Vers van De Vest in je winkelmandje, dan kun je er de bonusvoorstelling ‘Monsters’ van Duda Paiva voor slechts € 5 per kaartje bij kopen. Kies bij het selecteren van je stoelen voor prijstype Vers van De Vest bonus, dan wordt de korting automatisch verrekend. 
Kaarten
 • Orkater / De Nieuwkomers presenteert KONVOOI

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

  Orkater / De Nieuwkomers presenteert KONVOOI Kleine Zaal 18.50

Extra / Inleiding