Nina de la Parra & Sanne Landvreugd

Gods wegen

cabaret

Vileine woordenstroom en kwetsbare popnummers.

Gods wegen leidden er al 22 jaar geleden toe dat Nina de la Parra (tekst) en Sanne Landvreugd (saxofoon) bij elkaar over de vloer kwamen in Paramaribo.
Ze zaten beiden op het roemruchte Barlaeus in Amsterdam. Ze hebben allebei een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder en staan samen op de podia in Nederland.

Nina in een virtuoze autobiografische bevraging over haar christelijke klasje in Paramaribo, het koloniale verleden van haar joods-Sefardische voorvaderen, haar ervaringen in Surinaamse one-hour hotels, haar pratende vagina en haar zoektocht naar verlichting bij een winti-priester.
Sanne in een virtuoze, eclectische stijloefening van caribbean dancemusic, jazz, blues en house op diverse saxen.

'Spoken word' en opwindende muziek in een programma van twee powerhouses: zonder medelijden, verleidelijk, altijd feministisch, woedend en persoonlijk, trappen zij hun complete afkomst, hun generatie vrouwen en uiteindelijk zichzelf in de baarmoeder.

Entertainment van de hoogste duikplank.
Het NRC plaatst Gods Wegen in de top 5 van beste cabaretvoorstellingen van 2019, en noemt Nina de la Parra als 1 van 101 nieuwe talenten op cultureel gebied uit Nederland en België.
 
We attenderen u erop dat wij zolang de nu actuele Coronamaatregelen gelden om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.
Kaarten
  • Nina de la Parra & Sanne Landvreugd

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50 Incl. drankje en garderobe

    Nina de la Parra & Sanne Landvreugd Kleine Zaal 18.50