Mylou Frencken & Dorine Wiersma

Waagstukken

cabaret Bestel kaarten
Deze voorstelling is verplaatst van 24 april naar 9 oktober 2020.

Weggelopen mannen, aangebakken eieren, verloren kapitalen en lekke waterbedden: geluk is Mylou & Dorine niet aan komen waaien. Maar de twee cabaretières hebben de mouwen opgestroopt en de schouders eronder gezet. Ze zijn gepokt, gemazeld en door de wol geverfd. Frencken en Wiersma krijg je niet meer klein.
 
Iedereen krijgt het van jongs af aan te horen: om iets te bereiken in het leven moet je dúrven. Laten zien wat je in huis hebt, uitblinken, winnen. Opzij, want jij komt eraan! Maar wat als dat niet lukt en je zo’n beetje door leven, liefde en werk heen stumpert? Ben je dan een loser? Of is het juist moedig om je zwakheden te tonen? Zijn de losers de nieuwe winnaars?

Twee cabaretières laveren tussen lefgozers en lafbekken. Gewapend met piano en gitaar. In Waagstukken laten deze veelgeprezen liedjesschrijfsters het achterste van hun tong zien. Ze dagen elkaar en hun publiek uit. Wie toont het meeste lef? Want lef heb je nodig. Om door te gaan - of om er voor eens en voor altijd mee op te houden.
Kaarten
 • Mylou Frencken & Dorine Wiersma

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 17,00 Excl.drankje

  Mylou Frencken & Dorine Wiersma Kleine Zaal 17.00
 • Mylou Frencken & Dorine Wiersma

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 17,00 Excl.drankje

  Mylou Frencken & Dorine Wiersma Kleine Zaal 17.00