mugmetdegoudentand | Adelheid+Zina

Rijsen&Rooxman, DeDikkeMuiz&Sjors

toneel Afgelast

Vier ras-toneelspelers onderzoeken de staat van de / hun liefde.

De levens van de vier acteurs Lineke Rijxman, Adelheid Roosen, George Groot en Titus Muizelaar zijn stevig met elkaar verweven. In een speels ritueel onderzoeken zij in deze voorstelling de staat van de liefde. Is het oog inderdaad de spiegel van de ziel, als je er genadeloos inkijkt?

Hij, de Dikke, werd ooit verliefd op haar, de Kleinste van de twee vrouwen. Daarna viel de Grootste van de twee dames voor de Dikke. En zo ontmoetten de Kleinste en de Grootste vrouw elkaar. En zij, de Grootste van de twee vrouwen dus, ontmoette ooit de Oudste van de twee mannen en houdt vanaf dat moment immer van hem. Op een dag ontdekken zij gevieren de schoonheid van de vraag. Of het pijnlijk is hem te stellen? Of te beantwoorden? Daar beginnen ze.

NB. De voorstelling wordt toneel-op-toneel gespeeld, wat wil zeggen dat het publiek in een intieme setting op het toneel zit en de voorstelling van dichtbij meemaakt. 

Let op: deze voorstelling zou plaatsvinden in de Grote Zaal maar is verplaatst naar de Kleine Zaal.

Nominatie Toneel Publieksprijs
Deze voorstelling is genomineerd voor de Toneel Publieksprijs van TAQA Theater De Vest. Ook in theaterseizoen 2019-2020 kunnen alle toneelbezoekers na afloop van de voorstelling hun waardering laten blijken middels een stembiljet. Aan het eind van het seizoen wordt de publiekslieveling bekendgemaakt. Kom dit seizoen dus naar een van de prachtige toneelvoorstellingen en vergeet niet te stemmen! Lees hier meer over de Toneel Publieksprijs en bekijk alle genomineerden.
Kaarten
  • mugmetdegoudentand | Adelheid+Zina

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 23,50 incl. drankje en garderobe

    mugmetdegoudentand | Adelheid+Zina Kleine Zaal Afgelast 23.50