Lucky Fonz III

Buiten de lijnen

cabaret Bestel kaarten
 • za 25 apr
  20:30 - 22:00
  Kleine Zaal
  Afgelast
 • Extra / Inleiding
  za 25 apr 22:00 Plein Zaal
  Afgelast

Mooie liedjes, aparte verhalen, humor, diepgang en ontroering.

Lucky Fonz III is niet alleen een van Nederlands meest geliefde zangers, met hits als ‘Ik heb een meisje’ en ‘App Me’. Hij is ook een van de bekendste, dankzij optredens in ‘DWDD’ en ‘De Slimste Mens’. Het schouwburgpubliek kent Lucky Fonz als bijzondere theatermaker, met shows waarin hij cabaret, kleinkunst en unieke liedjes combineert. “Verrassende observaties en originele humor”, schreef de Volkskrant over zijn vorige show ‘Superlekker’, en gaf vier sterren.
 
In ‘Buiten de lijnen’ pakt Lucky Fonz met mooie liedjes, aparte verhalen, humor, diepgang en ontroering de grote vragen aan, zoals de zin van het leven en het waarom van die w in erwt.
Lees hier een interview in de Volkskrant

Extra: De Toegift
Heb je na het concert zin in nóg meer Lucky Fonz? Kom dan naar De Toegift! Exclusief voor het publiek van TAQA Theater De Vest, geeft hij een interview in onze Plein Zaal. De gespreksleiding ligt in handen van Bas Barnasconi; zelf muzikant en mateloos nieuwsgierig naar de verhalen van zijn collega's. Let op! De Toegift is gratis toegankelijk, maar er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zorg er daarom voor dat je op tijd aanwezig bent in de Plein Zaal.

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 22 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (dus € 10 of € 9 per voorstelling, inclusief een drankje). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.
Kaarten
 • Lucky Fonz III

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

  Lucky Fonz III Kleine Zaal Afgelast 18.50

Extra / Inleiding