La Familia

Een Rondje Vrijthof (Dinsdagmatinee)

show

Heerlijk meezingen, zwieren en zwaaien op overbekende melodieën.

In de afgelopen twee jaar trad het vocalistengezin La Familia al meer dan 350 keer op. Nu komen ze met een vrolijk muzikaal programma naar de Nederlandse theaters. Tijdens ‘Een Rondje Vrijthof’ is het heerlijk meezingen, zwieren en zwaaien op overbekende melodieën. Van Weense evergreens tot Italiaanse kaskrakers als Buona Sera. Ook hoogtepunten uit musicals als ‘The Phantom of the Opera’ en ‘West Side Story’ ontbreken niet, net als onvergetelijke stukken uit opera en operette.
 
Sinds hun landelijke doorbraak in 2011 onder de naam Opera Familia via Holland’s Got Talent, is La Familia zeer succesvol in Nederland en daarbuiten. Het zingende gezin wordt regelmatig vergeleken met Il Divo, of gezien als de vocale versie van André Rieu. Bij hun nieuwste show zijn ook de La Familia-ballroomdansers aanwezig. Na afloop kun je sopraan Belinda, bariton Paul en mezzosopraan Carla persoonlijk ontmoeten!

Dinsdagmatinee
Liever niet meer ’s avonds op pad, maar wél theaterliefhebber? Kom op vijf dinsdagmiddagen naar speciaal geselecteerde voorstellingen en praat na afloop na met de makers. Deze Dinsdagmatinees zijn samen met onze programmeur gekozen door een commissie van vier betrokken theaterliefhebbers. De middagvoorstellingen zijn ook te bezoeken met de Stichting Vier Het Leven. Deze stichting reserveert het kaartje en regelt ook het halen en brengen. Kijk voor meer informatie op www.4hetleven.nl.

Bekijk hier alle dinsdagmatinees
Kaarten
  • La Familia

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

    La Familia Kleine Zaal 18.50