Koffieconcert piano

Llewellyn Sanchez-Werner: roekeloos vuurwerk en dromerige impressies

klassiek Bestel kaarten

Gecontroleerde roekeloosheid, aardse agressie, elegante verfijning en eindeloze poëzie, de Amerikaanse pianist Llewellyn Sanchez-Werner speelt een weergaloos recital vol ‘mixed emotions’.

De Amerikaanse pianist Llewellyn Sanchez-Werner is niet bang om ruig te spelen en risico’s te nemen. Wel altijd in dienst van de muziek. Gecontroleerde roekeloosheid is het. Daarom durft hij de pianobewerking van delen uit Stravinsky’s Vuurvogel aan naast de motorische drift van Prokofjev. De Amerikaanse critici dichtten Llewellyn Sanchez-Werner al een combinatie van ‘aardse agressie’ en ‘elegante verfijning’ toe. Tijdens dit koffieconcert zet Sanchez-Werner tegenover de volkse ruigheid van Stravinsky en het bonkende gelijk van Prokofjev de eindeloze poëzie van Chopin en Claude Debussy. Een weergaloos recital vol mixed emotions.

Programma:
Llewellyn Sanchez-Werner, piano (Verenigde Staten van Amerika)
 
Frédéric Chopin                      Barcarolle in F gr. t., opus 60
(1810-1849)
 
Claude Debussy                      Images, Boek 1, L. 110
(1862-1918)
 
Sergej Prokofjev                      Sonate in d kl. t., opus 14
(1891-1953)
 
Igor Stravinsky/Guido Agosti    Vuurvogel Suite
(1882-1971)

Lunch in Grand Café Klunder en bezoek Stedelijk Museum
Maak van uw zondag een heerlijke dag. Geniet na het koffieconcert van een heerlijke lunch in Grand Café Klunder. De lunch bestaat uit een kopje soep, twee luxe belegde minibroodjes, een bolletje huzarensalade en een kroket. Meld u met uw lunchticket bij Grand Café Klunder na afloop van het concert. Boek hier.

Op vertoon van uw koffieconcertticket kunt u met korting het Stedelijk Museum Alkmaar (ook gevestigd aan het Canadaplein) bezoeken op de dag van het koffieconcert tegen het kortingstarief van het museum. U betaalt slechts € 8 entree.

Kaarten
  • Koffieconcert piano

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 16,00 incl. drankje en garderobe

    Koffieconcert piano Kleine Zaal 16.00

Extra / Inleiding