Kinky Boots

Vajèn van den Bosch, Naidjim Severina, Jonathan Demoor e.a.

musical Bestel kaarten

Hilarische, ontroerende en met prijzen overladen Broadwayhit.

Deze voorstelling is verplaatst van maart 2020 naar juni 2021

In 2013 trapte de musical ‘Kinky Boots’ af en The New York Times kopte de volgende dag: “The hottest musical on Broadway.” Vervolgens ging elke denkbare belangrijke Musical Award - verschillende Tony’s, Grammy’s en de Olivier Award - richting de makers, met uitverkochte zalen overal ter wereld als gevolg. “There’s no business like shoe-business”, schreef The Guardian met Brits gevoel voor humor.
 
De hilarische, brutale en ontroerende musical vertelt het verhaal van twee mensen die ogenschijnlijk niet veel gemeen met elkaar hebben. Charlie erft de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt de als bokser opgevoede Simon op zijn pad, die het liefst door het leven gaat als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden, omarmen ze elkaars verschillen en storten zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze ontwikkeling.
 
De feel-good Broadwayhit over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn zit vol swingende choreografieën en muziek van wereldster Cyndi Lauper.
Lees hier een artikel in de Telegraaf over Cyndi Lauper, de componist van de song uit KINKY BOOTS. Op 10 december ontving zij de allereerste High Note Global Prize-award die door de United Nations wordt uitgereikt. Ze ontving deze hoge onderscheiding voor haar levenslange werk voor de LHBTI-community.
 
Kaarten
 • Kinky Boots

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 52,00 incl. drankje en garderobe

  Kinky Boots Grote Zaal 52.00
 • Kinky Boots

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 52,00 incl. drankje en garderobe

  Kinky Boots Grote Zaal 52.00