Kiki Schippers

Waar

cabaret
Ontwapenend, kwetsbaar, nietsontziend en grappig
Ze won de publieks- en persoonlijkheidsprijs tijdens Cameretten 2014 en leverde met ‘Wie Kijkt?’ een prima eerste voorstelling af. Twee van haar liedjes werden genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van het seizoen. Kranten noemen haar “een intrigerend en veelzijdig talent dat weet te verrassen met onverwachte wendingen” (NRC Handelsblad) of spreken over “een veelbelovend debuut” (De Telegraaf).
 
Ze is ontwapenend, kwetsbaar, nietsontziend en zo grappig, dat zij zelfs Maarten van Rossem aan het lachen kreeg bij ‘De Slimste Mens’. Maar Kiki Schippers wil meer. Waar is ze naar op zoek? Het allermooiste lied? De treffendste metafoor? Het grappigste verhaal? Of gewoon de waarheid?

Een volledig verzorgde avond uit!
Speciaal voor deze vriendinnenvoorstelling prepareert de kok van Grand Café Klunder een sharing dinner met heerlijke hapjes om te delen, bubbels en iets lekkers toe voor €28,50 per persoon. Reserveren kan via 072-548 98 98 of via de website o.v.v. 'Vriendinnenmenu'. Een vegetarische variant is ook mogelijk, mits vermeld bij reservering.
Kaarten
  • Kiki Schippers

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 19,50 incl. drankje en garderobe

    Kiki Schippers Kleine Zaal 19.50