Kiki Schippers

WAAR

cabaret

Een wervelstorm aan grote ideeën, meeslepende muzikaliteit en keiharde comedy.

Kiki Schippers is eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar, fel en bovendien een hartveroveraar, die met haar liedjes het publiek moeiteloos om haar vinger windt. Ze won Cameretten, de Annie M.G. Schmidtprijs en werd nét niet de Slimste Mens. In satirische bijdrages op radio, tv en in de krant bijt ze zich speels vast in de actualiteit. Maar net wanneer ze een rustige haven denkt te bereiken, vliegt ze genadeloos uit de bocht.
 
Verrassend, ontroerend en muzikaal fileert ze de zoektocht naar houvast wanneer de grond weer eens onder haar wegzakt. WAAR je dan naartoe gaat? Kiki Schippers laat het weten in een wervelstorm aan grote ideeën, meeslepende muzikaliteit en keiharde comedy.

Een volledig verzorgde avond uit!
Speciaal voor deze vriendinnenvoorstelling prepareert de kok van Grand Café Klunder een sharing dinner met heerlijke hapjes om te delen, bubbels en iets lekkers toe voor €28,50 per persoon. Reserveren kan via 072-548 98 98 of via de website o.v.v. 'Vriendinnenmenu'. Een vegetarische variant is ook mogelijk, mits vermeld bij reservering.
Kaarten
  • Kiki Schippers

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 19,50 incl. drankje en garderobe

    Kiki Schippers Kleine Zaal 19.50