JeugdTheaterVestival: Meneer Monster / NORPA

Rovers (3-6 jr)

jeugd

Monsterlijk goede familievoorstelling vol visuele comedy en livemuziek.

Na jeugdtheaterhits als ‘Over een kleine mol’, ‘De Gruffalo’ en ‘De Waanzinnige Boomhut’ – de laatste bekroond met de Zilveren Krekel 2018 en de ZAPP Theaterprijs 2018 – kunnen we amper wachten op de nieuwe familievoorstelling van Meneer Monster.
 
Drie grimmige rovers wonen in een donkere wereld waar kleur zeldzaam is. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen, zijn de rapen gaar. De rovers zijn vastbesloten om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt en ieders leven wat meer kleur te geven. Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games haalt Meneer Monster alles uit de kast om je te laten genieten van een theaterbelevenis van formaat. ‘Rovers’ is een tekstloze voorstelling, maar zit boordevol visuele comedy en livemuziek.

Extra's JeugdTheaterVestival
Kom lekker vroeg naar het theater, want er is van alles leuks te beleven rondom de voorstellingen van het JeugdTheaterVestival! Zo'n half uur voor de voorstelling geniet je in de benedenfoyer van een spectaculair, acrobatisch optreden vol vliegende hoepels. Na afloop van de voorstelling mag je zelf hoelahoepen en krijg je handige tips en tricks! Ook kan er naar hartenlust gespeeld worden in de kleurrijke huisjes van de Theaterspeelplaats en is er gezellige livemuziek in de foyer. In de prachtige Plein Zaal creëren we een waar klim-en-klauterparadijs met de waanzinnige springsculptuur Play Scape. Als ouder/begeleider even een momentje voor jezelf? Dat kan natuurlijk ook! Wij houden een oogje in het zeil bij de Play Scape, zodat jij je fijn kunt ontspannen in de speciale theetuin op de bovenfoyer. Onze gastvrouw schenkt heerlijke verse en gedroogde thee(mixen)* en vertelt er graag meer over. Een gezellige middag of avond uit voor iedereen!
(*Een kopje thee in de theetuin is inbegrepen bij het toegangskaartje)
Kaarten
  • JeugdTheaterVestival: Meneer Monster / NORPA

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 9,50 Incl. limonade en garderobe

    JeugdTheaterVestival: Meneer Monster / NORPA Kleine Zaal 9.50