JeugdTheaterVestival: Acrobuffos

Air Play (6-12 jr)

familie

Betoverend en kleurrijk visueel spektakel voor jong en oud.

Het internationaal bekroonde ‘Air Play’ is een betoverend en kleurrijk visueel spektakel voor jong en oud. Tijdens deze avontuurlijke reis door de lucht veranderen alledaagse voorwerpen in prachtige objecten van een vervreemdende schoonheid. Vliegende paraplu’s, enorme ballonnen en gigantische vliegers zweven boven het publiek, confetti lijkt opeens een prachtige sterrenhemel en een reusachtig zwevend baldakijn van zijde danst in de wind. Het zijn oogstrelende beelden die vaak ook nog heel erg grappig zijn.
 
De voorstelling is gemaakt en wordt uitgevoerd door het Amerikaanse echtpaar Seth Bloom en Christina Gelsone, die hun vaardigheden als straatartiesten combineren met beeldhouwkunst van Daniel Wurtzel, onder andere bekend van Cirque du Soleil. Laat je meevoeren door de wind en droom mee met ‘Air Play’.

JeugdTheaterVestival voor jong en oud!
Het is herfstvakantie en dus wordt het vandaag een feestje met allerlei leuke extra’s rondom de voorstellingen. We houden het nog even geheim wat er allemaal te doen zal zijn, dus houd de website in de gaten en volg alles over het jeugdtheaterfestival.

Theaterspeelplaats
Kom voor en na de voorstelling in de foyer kleuren, poppenkast spelen en Lego'en in de kleurrijke huisjes van de Theaterspeelplaats!
Kaarten
  • JeugdTheaterVestival: Acrobuffos

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 15,00 incl. drankje en garderobe

    JeugdTheaterVestival: Acrobuffos Grote Zaal 15.00