JeugdTheaterVestival: Acrobuffos

Air Play (6-12 jr)

familie

Betoverend en kleurrijk visueel spektakel voor jong en oud.

Het internationaal bekroonde ‘Air Play’ is een betoverend en kleurrijk visueel spektakel voor jong en oud. Tijdens deze avontuurlijke reis door de lucht veranderen alledaagse voorwerpen in prachtige objecten van een vervreemdende schoonheid. Vliegende paraplu’s, enorme ballonnen en gigantische vliegers zweven boven het publiek, confetti lijkt opeens een prachtige sterrenhemel en een reusachtig zwevend baldakijn van zijde danst in de wind. Het zijn oogstrelende beelden die vaak ook nog heel erg grappig zijn.
 
De voorstelling is gemaakt en wordt uitgevoerd door het Amerikaanse echtpaar Seth Bloom en Christina Gelsone, die hun vaardigheden als straatartiesten combineren met beeldhouwkunst van Daniel Wurtzel, onder andere bekend van Cirque du Soleil. Laat je meevoeren door de wind en droom mee met ‘Air Play’.

Extra's JeugdTheaterVestival
Kom lekker vroeg naar het theater, want er is van alles leuks te beleven rondom de voorstellingen van het JeugdTheaterVestival! Zo'n half uur voor de voorstelling geniet je in de benedenfoyer van een spectaculair, acrobatisch optreden vol vliegende hoepels. Na afloop van de voorstelling mag je zelf hoelahoepen en krijg je handige tips en tricks! Ook kan er naar hartenlust gespeeld worden in de kleurrijke huisjes van de Theaterspeelplaats en is er gezellige livemuziek in de foyer. In de prachtige Plein Zaal creëren we een waar klim-en-klauterparadijs met de waanzinnige springsculptuur Play Scape. Als ouder/begeleider even een momentje voor jezelf? Dat kan natuurlijk ook! Wij houden een oogje in het zeil bij de Play Scape, zodat jij je fijn kunt ontspannen in de speciale theetuin op de bovenfoyer. Onze gastvrouw schenkt heerlijke verse en gedroogde thee(mixen)* en vertelt er graag meer over. Een gezellige middag of avond uit voor iedereen!
(*Een kopje thee in de theetuin is inbegrepen bij het toegangskaartje)

Vestival International Serie
Deze voorstelling maakt deel uit van de serie Vestival International. Om deze internationale topgezelschappen extra in de schijnwerpers te zetten, hebben we een bijzondere aanbieding: kies vier voorstellingen uit de serie Vestival International en ontvang de goedkoopste gratis! De korting wordt automatisch verrekend in het winkelmandje. Kijk hier voor het volledige aanbod.
Kaarten
  • JeugdTheaterVestival: Acrobuffos

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 15,00 incl. drankje en garderobe

    JeugdTheaterVestival: Acrobuffos Grote Zaal 15.00