Jens van Daele | Burning Bridges

NachtHexen IV: Battre

dans

Energiek, krachtig en hartverscheurend dansconcert met sprankjes hoop en poëzie.

‘Battre’ is het vierde deel uit de cyclus ‘NachtHexen’, waarin Jens van Daele zich richt op sterke vrouwen in straffe tijden. De term ontleent hij aan een groep vrouwelijke Russische verzetsheldinnen in de Tweede Wereldoorlog, die de geuzennaam ‘nachthexen’ meekregen. Moed, doorzettingsvermogen, mededogen en spijt vormen de leidraad in de cyclus.
 
‘NachtHexen IV: Battre’ is een krachtig, theatraal en tegelijkertijd verstillend dansconcert over eeuwige strijd en het principe van ‘oog om oog, tand om tand’. In een duel op het scherp van de snede bevechten twee danseressen elkaar tot op het bot, maar bijten ze uiteindelijk beiden in het stof. Een uitkomst die we historisch bij conflicten vaak zien, tot op de dag van vandaag. Toch draagt ‘Battre’ een boodschap van hoop in zich mee: een klein wit vlaggetje wordt gehesen. Mede hierdoor heeft deze energieke voorstelling met indringende livemuziek ook een poëtische kant, die de toeschouwer rechtstreeks in het hart raakt.
Het voorprogramma bij deze voorstelling wordt verzorgd door Dansstudio Flex uit Alkmaar.

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 22 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (dus € 10 of € 9 per voorstelling, inclusief een drankje). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.
Bonus: heb je 5 of 10 voorstellingen Vers van De Vest in je winkelmandje, dan kun je er de bonusvoorstelling ‘Monsters’ van Duda Paiva voor slechts € 5 per kaartje bij kopen. Kies bij het selecteren van je stoelen voor prijstype Vers van De Vest bonus, dan wordt de korting automatisch verrekend.
Kaarten
  • Jens van Daele | Burning Bridges

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

    Jens van Daele | Burning Bridges Kleine Zaal 18.50