ICK Amsterdam & Toneelgroep Oostpool

All Over - Acts of Love

dans

Dans en taal vinden elkaar in de zoektocht naar liefde.

Emio Greco en Pieter C. Scholten zijn choreografen met een groot gevoel voor het theatrale. Marcus Azzini is een regisseur met een bijzondere interesse in de lichamelijkheid van spel. Dat verklaart de wederzijdse bewondering van de drie theatermakers, die allen in hun stukken zoeken naar de betekenis van het lichaam in deze tijd. In ‘All Over - Acts of Love’ komt die bewondering samen in een voortdurende flirt tussen twee theaterdisciplines en geven de dansers en spelers zich volledig over aan de liefde.
 
Want die vraagt nu eenmaal totale overgave, vindt ook Azzini. Liefde vraagt om een bereidheid, een beschikbaarheid die niets te maken heeft met ideeën of vaste structuren.
Hannah van Wieringen schrijft vijf liefdesduetten en Greco en Scholten creëren een choreografie. Regisseur Azzini brengt alles samen in een door Theun Mosk ontworpen ruimte, waarin lichaam en taal elkaar vinden zonder voor elkaar onder te doen.

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 22 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (dus € 10 of € 9 per voorstelling, inclusief een drankje). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.
Bonus: heb je 5 of 10 voorstellingen Vers van De Vest in je winkelmandje, dan kun je er de bonusvoorstelling ‘Monsters’ van Duda Paiva voor slechts € 5 per kaartje bij kopen. Kies bij het selecteren van je stoelen voor prijstype Vers van De Vest bonus, dan wordt de korting automatisch verrekend. 
Kaarten
  • ICK Amsterdam & Toneelgroep Oostpool

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 21,50 incl. drankje en garderobe

    ICK Amsterdam & Toneelgroep Oostpool Grote Zaal 21.50