ICK Amsterdam & Toneelgroep Oostpool

All Over - Acts of Love

dans Bestel kaarten
 • vr 22 nov
  20:15 - 21:55
  Grote Zaal
 • Extra / Inleiding
  vr 22 nov 22:00 Benedenfoyer
  Gratis

Dans en taal vinden elkaar in de zoektocht naar liefde.

Choreografen Emio Greco en Pieter C. Scholten en regisseur Marcus Azzini bewonderen elkaars werk. In 'All Over – Acts of Love' komt die bewondering samen in een voortdurende flirt tussen twee theaterdisciplines.

In 'All Over – Acts of Love' geven dansers en spelers zich over aan de bewegingen van de liefde. Hannah van Wieringen schrijft dialogen waarin wordt afgetast, gedacht en gevoeld. Emio Greco en Pieter C. Scholten creëren een choreografie. Regisseur Marcus Azzini brengt alles samen in een door Theun Mosk ontworpen ruimte, waarin lichaam en taal elkaar vinden zonder voor elkaar onder te doen. Beiden gaan ver in hun drift tot totale overgave.

Voor Azzini komt deze staat van liefde het dichtste bij. Liefde als iets dat je doet, een serie handelingen. Het vraagt om een bereidheid, een beschikbaarheid die niets te maken heeft met ideeën of vaste structuren. Liefhebben is een aaneenschakeling van momenten van overgave. En hoewel een moment per definitie van voorbijgaande aard is, maakt dat de liefde niet minder waard.

Lees hier een interview in de Volkskrant met Hannah van Wieringen
Lees hier de recensie in het NRC

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 22 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (dus € 10 of € 9 per voorstelling, inclusief een drankje). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.
Bonus: heb je 5 of 10 voorstellingen Vers van De Vest in je winkelmandje, dan kun je er de bonusvoorstelling ‘Monsters’ van Duda Paiva voor slechts € 5 per kaartje bij kopen. Kies bij het selecteren van je stoelen voor prijstype Vers van De Vest bonus, dan wordt de korting automatisch verrekend.
Kaarten
 • ICK Amsterdam & Toneelgroep Oostpool

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 21,50 incl. drankje en garderobe

  ICK Amsterdam & Toneelgroep Oostpool Grote Zaal 21.50

Extra / Inleiding